MENIU

Ciolacu le ia apărarea lui Ponta și Piedone: "N-a fost un premier prost!". "Piedone nu va candida la București. E un om mai colorat"

Șeful PSD a confirmat că cei doi s-ar putea regăsi pe liste

Premierul Marcel Ciolacu anunță că îl va alege pe Nicolae Ciucă premier dacă va ajunge șeful statului. Președintele PSD a sărit și în apărarea candidaturilor controversate ale lui Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone. Ciolacu nu are ce să le reproșeze și nu s-a împotrivit numirii acestora pe listele social-democraților. Ba mai mult, premierul a spus despre consilierul său, Victor Ponta, că nu a făcut țara de râs și nu a fost un prim-ministru prost. 

"Eu am stat alături stat umăr la umăr alături de primul-ministrul Nicolae Ciucă, și cu bune și cu rele. Când au fost grevele profesorilor mi-aș fi dorit același lucru și de la domnia sa", a afirmat Ciolacu, la un post TV. Întrebat dacă l-ar nominaliza ca premier pe liderul PNL, Ciolacu a răspuns tranșant: "Categoric, nu am nicio reținere!" .

Marcel Ciolacu a comentat și un subiect fierbinte al momentului, posibilitatea ca Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone să candideze la Parlament pe listele PSD.

Anca Alexandrescu aruncă bomba alegerilor: Nu doar "trădătorul" Piedone ar fi pe listele PSD, ci și "trădătorul" Victor Ponta

"”E o propunere venită de la organizația de la Dâmbovița şi vom vedea ce decizie vom lua în Biroul Permanent al partidului. (...) Victor Ponta nu a fost un premier slab, Victor Ponta a pierdut nişte alegeri. Din punctul meu de vedere din cauza imaturităţii politice pe care o avea în acel moment şi a felului său de a fi, mai arogant decât acceptă românii. Victor Ponta nu a fost un premier prost”, a precizat șeful PSD.

Anca ALEXANDRESCU îl spulberă pe Victor Ponta: e disperat să ajungă din nou în Parlament. Este un trădător al PSD pe toată linia

"Pe mine mă interesează Victor Ponta daca a făcut de râs România si n-a făcut-o. Daca guvernul condus de el a dăunat României si nu a dăunat si dacă e un om de stânga. În rest declarațiile sale politice (sunt) iresponsabile."

"Cristian Popescu Piedone este un om de stânga, nu e vreun interlop, e un om mai colorat. Nu am luat o decizie în legătură cu candidatura sa. Nu candidează, după cum ați spus si dvs, daca este să luam decizia, va candida la Giurgiu sau nu. Nu va candida in București", a precizat Marcel Ciolacu, într-o emisiune TV.