MENIU

Ciolacu îl DEMITE pe Rafila dacă apar noi probe! Medicii de la Spitalul groazei s-au răzgândit: NU mai demisionează în masă

Ciolacu îl DEMITE pe Rafila dacă apar noi probe! Medicii de la Spitalul groazei s-au răzgândit: NU mai demisionează în masă

Medicii de la Spitalul groazei s-au răzgândit. Nu mai demisionează în masă așa cum anunțau dimineață. Cadrele medicale au amenințat că nu vor mai face gărzi și nu vor mai intra în sala de operație. Între timp, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că e dispus să-l demită pe ministrul Sănătății dacă apar noi probe.

Rafila se apără și spune că spitalul nu avea mijloacele parchetului de a cerceta situația de la ATI a spitalului Sfântul Pantelimon. Lucru care pune sub semnul întrebării orice anchetă desfășurată în spital. 

„Niciodata corpul de control al Ministerului Sanatatiii nu poate, nu are calitatea, si nici nu au cunostiintele. In principiu eu cred ca fiecare controleaza zona la care are competenta profesionala. Partea profesionala a verificat-o Colegiul Medicilor si comisia interna a spitalului. Din moment ce aceste trei entitati au emis rapoarte scrise, semnate si asumate in care ei nu au gasit nereguli, eu nu puteam sa am o altfel de opinie.

Criză la Spitalul Sf. Pantelimon după ce medicii își dau demisia pe capete. Ministrul Sănătății, decizie de ultimă oră 

Parchetul spre deosebire de aceste trei entitati au alte mijloace de probatiune la dispozitie pe care nimeni altcineva nu le are decat parchetul, de asta e parchet.

Eu nu am de ce sa-mi asum personal aceasta situatie. Nu cred in niciun fel ca este responsabilitatea mea sau a Ministerului Sanatattii pentru o astfel de acuza. Nu am de ce sa demisionez” a spus ministrul Sănătății în cadrul unei conferințe de presă.

Marcel Ciolacu intervine în scandalul de la Spitalul Sf. Pantelimon: Medicii să salveze vieți, nu să omoare oameni

Mai multe articole despre:
pantelimon dosar medici rafila