MENIU

Ciolacu îi dă replica lui Ciucă despre "pauza operativă" din Coaliție: E SĂNĂTOASĂ! - VIDEO

Mai mulți lideri din cele 2 partide au vorbit despre o întrerupere a discuțiilor

"Este o pauză sănătoasă!" Este replica dată de premierul Marcel Ciolacu în momentul în care a fost întrebat despre "pauza operativă" din Coaliția pe care a invocat-o Nicolae Ciucă. Cei 2 lideri ar fi urmat să participe la un eveniment, dar potrivit premierului, președintele PNL nu a participat pentru că a fost la o înmormântare.

Replica lui Marcel Ciolacu a venit după ce Nicolae Ciucă a afirmat, miercuri seară, la un post TV, că este ”într-o pauză operativă”.

Liderii Coaliției, față în față după atacurile în lanț. Ciolacu și Ciucă vor participa la două evenimente comune: îi va ține fotoliul de la Cotroceni în

”Când se depăşeşte o limită a înţelegerilor între doi oameni, nu vorbesc despre înţelegerile politice şi chestiunea aceasta se repetă, este bine, la un moment dat, să se ia o pauză operativă. Suntem într-o pauză operativă (cu Marcel Ciolacu - n.r.)”, a declarat Nicolae Ciucă.

Rareș Bogdan aruncă bomba: Politic, nu mai există coaliţia! Nicolae Ciucă și liderii liberali NU vor mai participa la ședințe: cum va fi guvernată România?

 

Mai multe articole despre:
ciolacu pauza e sanatoasa ciuca coalitie