MENIU

Ciolacu: Am discutat cu anumiți șefi de organizații, le-am spus să nu candideze. Acum să-și asume eșecul

Ciolacu: Am discutat cu anumiți șefi de organizații, le-am spus să nu candideze. Acum să-și asume eșecul

Liderul PSD Marcel Cioalcu a afirmat că le-a cerut anumitor lideri de organizații din țară să nu candideze, pentru că sondajele nu le-au fost favorabile. Ciolacu n-a vruit să precizeze dacă liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, a fost unul dintre cei aflați în această situație. 

"Cu unii preeședinți de orgaizații, înainte de a se lua decizii (privind nominalizarea candidaților la diverse funcții locale - N.R.) am avut discuții și am avut și eu anumite recomandări. Unii au ținut cont, alții nu, Dacă azi PSD n-ar fi avut un scor politic de 31%, 20 de posturi de președinți  de consilii județene, peste 1.400 de primari, azi discuția ar fi fost "cine îl înlocuiește pe Ciolacu. Dacă eu mi-am asumat, vrea să-și asume și acei președinți cărora le-am spus să nu candideze, pentru că cifrele le erau împotrivă," a afirmat Ciolacu. Liderul PSD n-a vrut să dezvăluire dacă Marian Oprișan a fost unul dintre cei aflați în această postură.

La finalul ședinței conducerii lărgite a PSD, liderul social-democrat a anunțat că în următoarele trei zile va avea discuții cu toți șefii de organizații, punctual pe rezultatele de la alegeri și că este posibil ca și alții să facă un pas înapoi. 

Marian Oprișan a fost schimbat de la șefia PSD Vrancea, iar Marcel Ciolacu a preluat interimatul. Și la PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a fost schimbat cu Marian Mina, care a preluat interimar conducerea.

 

Mai multe articole despre:
Ciolacu PSD Oprisan demisii dancila