MENIU

Ciocnire violentă în Bistrița-Năsăud între două mașini: Mai multe victime, printre care și 2 copii - Șoferii, duși urgent la spital - FOTO

Ciocnire violentă, vineri după-amiază, pe un drum național din județul Bistrița-Năsăud, soldată cu mai multe victime.

Mai multe persoane au fost rănite, vineri după-amiază, într-un accident produs în județul Bistrița-Năsăud, între două mașini ce circulau în sensuri opuse pe DN 17D, între localitățile Feldru și Nepos.

La locul accidentului au intervenit polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud, care, din primele date, au stabilit că ”un autoturism condus pe direcția Feldru-Nepos, de către un bărbat, de 68 de ani, din Lunca Ilvei, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus și care era condus de o femeie, de 36 de ani, din Feldru”. 

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au fost direcționate două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului.

„În urma accidentului rutier au rezultat două victime de sex feminin, cod roșu și cod galben. Au fost stabilizate și evacuate la UPU SMURD Bistrita pentru îngrijiri și investigații medicale amănunțite. Tot la spital sunt transportate în acest moment alte patru persoane – doi adulti și doi copii, implicați în același accident rutier – în afara oricărui pericol – cod verde, pentru investigații medicale amănunțite. La locul interventiei a fost direcționat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrita – Nasaud ( a preluat victima de cod galben)”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii cercetează la fața locului pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul rutier.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii din Năsăud continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Foto ISU Bistrița-Năsăud