MENIU

Cioban ucis de patronul său în urma unui conflict violent. Medicii nu au putut ajunge la stână pentru a-i salva viața

Un bărbat de 46 de ani a fost reținut de procurori pentru omor, după ce ar fi provocat moartea unui angajat de 54 de ani, în urma unui conflict violent. Incidentul a avut loc pe raza comunei Padina, județul Buzău, unde bărbatul de 54 de ani a fost lovit cu pumnii și cu o țeavă de PVC de către patronul său, S.C.

De la ce a pornit totul

La scurt timp după atac, s-a solicitat ajutorul medical prin apelul de urgență 112. O ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Ialomița a fost trimisă la fața locului, însă stâna se află într-o zonă greu accesibilă, iar autospeciala nu a putut ajunge. Victima a fost transportată cu o căruță în încercarea de a ajunge la ambulanță, dar pe drum a decedat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a confirmat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că, pe 1 octombrie 2024, între cei doi bărbați a avut loc un conflict spontan, care a degenerat în agresiune. „Inculpatul a intenționat să o transporte la spital pentru îngrijiri medicale, însă victima a decedat înainte de a putea ajunge,” a declarat sursa citată.

Bărbatul reținut a fost dus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar procurorul de caz a dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore.
 
„La data de 01.10.2024 Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a fost sesizat că pe raza comunei Padina, judeţul Buzău, o persoană în vârstă de 54 de ani a decedat urmare unei agresiuni. Din cercetările efectuate de către procuror a rezultat că la data de 01.10.2024, în urma unui conflict spontan, numitul S.C. în vârstă de 46 de ani, proprietar al unei stâne, a lovit cu palmele şi pumnii, iar ulterior cu o ţeavă tip PVC, un angajat al său, în vârstă de 54 de ani, lovituri în urma cărora victima a decedat, deşi inculpatul a intenţionat să o ducă la un spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale", a transmis miercuri Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, potrivit Agerpres.