MENIU

Meciuri de INFARCT în Europa League. Cine va juca în FINALA de la Torino

<p>Primul gol pentru Valencia &icirc;n meciul cu Sevilla</p>

EUROPA LEAGUE, SEMIFINALE. Joi seară s-au desfăşurat meciurile RETUR ale semifinalelor din EUROPA LEAGUE. Cele două partide au fost "de infarct" şi prezenţa în finala de la Torino din 14 mai s-a disputat până în ultimul moment.

FINALA EUROPA LEAGUE se va desfăşura între Benfica Lisabona şi Sevilla.

Sevilla s-a calificat în finala EUROPA LEAGUE după ce a înscris golul calificării în ULTIMA FAZĂ a meciului, în minutul 94.

După ce câştigase cu 2-0 în meciul tur, Sevilla s-a văzut condusă la Valencia cu 3-0 în minutul 70. Ultima fază a meciului i-a adus însă calificarea, cu un gol miraculos al lui Mbia. Scor final Valencia-Sevilla: 3-1 (în tur: 0-2).

Juventus nu a reuşit, însă să întoarcă scorul din tur (1-2 la Benfica) şi A RATAT calificarea în finala care va avea loc tocmai pe ternul propriu, la Torino. Meciul a fost prelungit cu 8 minute, însă echipa italiană a fost neputincioasă.

Scor final Juventus-Benfica: 0-0 (în tur 1-2).

EUROPA LEAGUE, SEMIFINALE. În prima semifinală Juventus joacă acasă cu Benfica Lisabona, după ce în meciul tur a pierdut cu 2-1.

În minutul 89, scorul este 0-0, însă Benfica joacă în 10 oameni după eliminare lui Perez din minutul 66. Juventus a marcat un gol în min 81 prin Osvaldo, dar acesta a fost anulat pe motiv de offside.

EUROPA LEAGUE, SEMIFINALE. În al doilea meci din semifinalele EUROPA LEAGUE, îşi dipută prezenţa în finală Valencia şi Sevilla. După ce în tur scorul a fost de 2-0 pentru Sevilla, echipa din Valencia a reuşit să întoarcă rezultatul SPECTACULOS.

În minutul 70 era 3-0 pentru Valencia, prin golurile lui Feghouli (min 14), Jonas (min 26) şi Mathieu (70). Însă Sevilla a marcat golul calificării în chiar ultima fază a meciului, în minutul 94!

Mai multe articole despre:
null