MENIU

Cine este șoferul care a ucis un copil și i-a rănit grav sora în accidentul din parcarea Parcului Pantelimon. Individul s-a predat la poliție

Șoferul care a lovit cu mașina doi copii lângă parcul Pantelimon, din Capitală, a fost reținut. El este minor, are 17 ani și nu are permis de conducere. Tânărul s-a predat la poliție. 

UPDATE - Polițiștii au emis pe numele tânărului de 17 ani a fost un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Știrea originală

Tânărul de 17 ani implicat în accidentul de duminică seară în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, din București, în urma căruia un copil de 9 ani a decedat și altul de 7 ani a fost rănit, a fost reținut.

Acesta este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului sau modificarea și ștergerea urmelor acestuia, precum și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Detalii șocante în cazul accidentului în care doi copii au fost spulberați în parcarea Parcului Pantelimon, din Capitală: șoferul vinovat are 17 ani!

”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Brigada Rutieră, a fost identificat conducătorul autovehicului, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatele Alcooltest şi DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. De asemenea, a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice”, a anunțat, luni dimineața, Brigada rutieră. 

În momentul în care au fost spulberați de șoferul teribilist, copiii se aflau pe trotinete. Băiatul de 9 ani a murit la scurt timp după impact, iar sora sa, de doar 7 ani, a fost transportată la spital în stare gravă.