MENIU

Cine este milionarul misterios, unul dintre NAȘII lui George Simion

George Simion și Ilinca Munteanu

Printre cei mai de seamă invitați care vor participa la nunta lui George Simion se află și Ștefan Voloșeniuc, un milionar misterios. Acesta, alături de partenera sa, se află pe liste celor zece cupluri de nași. Este un om de afaceri stabilit în Marea Britanie și, printre altele, el a candidat și la alegerile locale de acolo.

Povestea lui Ștefan Voloșeniuc a început în comuna Cârlibaba din județul Suceava. El provine dintr-o familie simplă, cu tatăl pădurar și mama femeie de serviciu. La 19 ani a plecat în străinătate iar acum a pus pe picioare un adevărat imperiu în Marea Britanie.

Inițial, el zidea cămine pentru semafoarele electrice din Londra. A cochetat și cu politica și a fost inclusiv candidat la alegerile locale din partea Partidului Conservator din Marea Britanie. „Am candidat și eu, mi-au mai trebuit 79 de voturi, dar nu e important, important e că am reușit să contribuim, să dăm primăria conservatorilor”, declarat Voloșeniuc.

Acum, Ștefan Voloșeniuc este patronul unei firme de servicii publice și de-a lungul anilor a strâns peste 30 de milioane de lire sterline din afaceri. Acesta, împreună cu soția sa, formează unul dintre cele zece cupluri de nași de la nunta lui George Simion.


„Ne-au ajutat deja, dar nu sunt figuri publice. Am evitat să pun din partid sau din lumea publică pentru că și așa sunt sute de controverse. Marius Deaconescu este nașul de aici, din Vâlcea, din Vaideeni. E plecat din anun 1995 din țară. Stefan Voloșeniuc e plecat în Anglia. Ne-a ajutat cu plata la apă, plata la bere”, a declarat Simion.

În ceea ce privește celelalte cupluri de nași, nu se știu multe informații.