MENIU

Cine este liberalul susținut de șeful SPP la Primăria Capitalei

Violeta Alexandru, ministrul Muncii și șeful PNL București, ar fi susținută pentru Primăria Capitalei de șeful SPP, generalul Lucian Pahonțu, scrie capital.ro. 

 

Generalul Lucian Pahonțu, care conduce Serviciul de Protecție și Pază de 13 ani, ar vrea să o impună pe Violeta Alexandru drept candidat al PNL la Primăria Generală a Capitalei, potrivit dezvăluirilor făcute de surse politice pentru Capital.

Conform acelorași surse citate de capital.ro, un plan de promovare a acesteia a fost deja pus la punct și este în plină desfășurare.

Numirea Violetei Alexandru la ministerul Muncii nu a fost deloc întâmplătoare, mai scrie aceeași publicație. Lia Olguța Vasilescu a reușit să-și crească enorm imaginea, abordând subiectul pensiilor regulat, ca ministru al Muncii. Modul în care a gestionat portofoliul de la acest minister extrem de ofertant din punct de vedere electoral a transformat-o pe Olguța Vasilescu în comunicatorul cel mai apreciat la nivel național în PSD. Mergând pe același model, strategii din spatele Violetei Alexandru au dorit să o propulseze la ministerul Muncii pentru ca acesta să-i fie ca o trambulină în materie de imagine, mai scrie capital.ro.

În perioada următoare, actualul ministru al Muncii ar urma să fie expusă într-o lumină favorabilă și să iasă foarte mult în evidență, conform surselor Capital. Se pare că ar fi  fost puși la bătaie mulți bani pentru ca reprezentanți ai mass-media să o promoveze, mai susțin aceleași surse citate de Capital.

În interiorul PNL se duc lupte pentru împărțirea puterii în partid și mai ales a candidaturilor, mai scrie capital.ro. Lupta pentru desemnarea candidaților la Primăria Capitalei este mai aprigă ca niciodată și pe masă sunt deja puși la bătaie foarte mulți bani pentru promovarea candidaților la candidaturi, susține capital.ro.

Mai multe detaii pe capital. ro!