MENIU

Cine este Gheorghe Florea, masonul controlat de ruși. Cum trage sforile pentru secretele României

Cine este Gheorghe Florea, masonul controlat de ruși. Cum trage sforile pentru secretele României

Secretele României sunt vândute de unul dintre șefii masoneriei. Vorbim de Gheorghe Florea, afaceristul săltat de procurorii DNA în dosarul senatorului Eugen Pîrvulescu. Florea este un om cheie în afacerea prin care politicianul ar fi încercat să obțină un certificat ORNISS pentru un apropiat. Mai mult, Florea e implicat în afaceri și cu personaje conectate cu regimul de la Kremlin. 

Omul de afaceri Gheorghe Florea a fost adus la sediul DNA cu mandat, într-un nou dosar deschis pe numele senatorului Eugen Pîrvulescu. Milionarul din Bragadiru este membru al Masoneriei din România, unde este maestru mason de grad 33, Mare Maestru Suveran, Mare Comandor al Supremului Consiliu al Anticului şi Primitivului Rit de Memphis din România.

Gheorghe Florea a intrat în masonerie după ce s-a retras din viața publică. Afacerile cu iz penal orchestrate de milionarul din Bragadiru s-au făcut pe datorie, după ce a împrumutat sume importante de bani de la oameni de afaceri moldoveni și ruși.

Marele mason de Rit Memphis, Gheorghe Florea „Bragadiru”, a fost cel care l-a însoţit la o întâlnire cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu pe Alexandr Kondyakov, Mare Secretar al Marii Loji a Rusiei. Aleksandr Kondyakov este un influent consultant politic, membru al Asociaţiei Europene a Consultanţilor Politici şi lider al masoneriei ruse.

El deţine firma Novokom, printre clienţii săi numărându-se administraţia prezidenţială a Rusiei. Kondyakov a fost coleg la KGB cu Vladimir Putin. Sub semnătura lui Gheorghe Florea – „Bragadiru“ au fost emise peste 60 de cecuri şi bilete la ordin fără acoperire. Conform legii, eliberarea acestor documente înseamnă cumul de fals şi uz de fals.

În anul 2006 afacerile lui Gheorghe Florea erau la un pas de faliment. El începuse să acumuleze datorii, iar fabrica de alcool Fulger Bragadiru era pe butuci. Gheorghe Florea a bătut palma cu Vladimir Iarmomedov – cetăţean din Republica Moldova – pentru un împrumut de peste 200.000 de lei. Firma Proiect Construct a continuat să emită cecuri sub semnătura lui Gheorghe Florea pentru stingerea datoriei avută la cetăţeanul moldovean, dar fiecare filă a fost respinsă. 

Numele lui Florin Cîțu, în mega-dosarul lui Eugen Pîrvulescu! Intervenție pentru o persoană care dorea șefia CNI și nu avea certificat ORNISS

Mai multe articole despre:
gheorghe florea