MENIU

Cine este atentatorul de la Las Vegas. Poliţia a făcut un anunţ surprinzător

<p>Atentat Las Vegas</p>
<p>Atentat Las Vegas</p>
<p>Atentat Las Vegas</p>
<p>Atentat Las Vegas</p>
<p>Atentat Las Vegas</p>

Atentat Las Vegas. Poliţia a oferit primele detalii în legătură cu suspectul vinovat de declanşarea focului armat asupra în timpul concertui din Las Vegas. Ar fi vorba despre Stephen Paddock, un localnic în vârstă de 64 de ani, personaj fără cazier și care avea licență de pilot.

Stephen Paddock, un localnic de 64 de ani din Las Vegas, s-a sinucis după ce polițiștii l-au încolțit în camera sa de hotel de la etajul 32, din care își lansase atacul asupra mulțimii.   

Marilou Danley, presupusa parteneră a atacatorului, o femeie care lucra pe post de crupieră într-un cazinou din Las Vegas, a fost găsită, iar poliția spune acum că aceasta nu este suspectă. 

Despre Paddock nu se știu multe lucruri. Singura poză care circulă în prezent este una neoficială. Încet-încet, presa scoate la suprafață noi detalii despre criminalul în masă: Paddock nu avea cazier, cel puțin nu în statul Nevada.

Stephen Paddock locuia la 90 de minute distanță de Las Vegas în orășelul Mesquite, unde cumpărase o casă în urmă cu 2 ani pentru suma de 369.000 dolari.

Paddock avea atât licență de vânătoare, cât și de pescuit, precum și permis de pilotaj.

Autoritățile sugerează că pista teroristă este exclusă. Atacul nu are legătură cu niciun grup terorist, de pe teritoriul SUA sau din străinătate, a precizat un oficial american sub acoperirea anonimatului pentru CNN.

Oficialii FBI au insistat, inclusiv după ce ISIS a revendicat atacul, că nu au descoperit, cel puțin până acum, nicio legătură între teroriști și Paddock.

În camera de hotel a atacatorului, echipele SWAT au găsit un arsenal întreg de armament, foarte multe arme automate și muniție. Un vecin de cameră australian a povestit pentru Daily Mail cum atentatorul a tras aproximativ 20 de secunde cu mitraliera, s-a oprit câteva secunde, după care a reînceput focul.

 

Mai multe articole despre:
SUA masacru atentat las vegas Stephen Paddock