MENIU

Cine este Andreea Bumbac, jurista mascaților prinsă în trafic cu droguri: tânăra, adusă în Jandarmerie de tatăl militar 

Jandarmeria a dispus în regim de urgență o comisie de control care să verifice tot istoricul jandarmeriței prinse cu droguri. Tânăra în uniformă are parte de consiliere psihologică și s-a ales cu dosar penal. Înainte să fie prinsă de polițiști, aceasta a ieșit de la o petrecere și a plecat cu un taxi, alături de un prieten. Jurista mascaților a declarat că pliculețele cu prafuri i-au fost date de o prietenă să le țină. 

Andreea Cătălina Bumbac a fost prinsă de polițiști cu mai multe pliculețe cu substanțe interzise în geantă, în timp ce se afla într-un taxi cu prietenul ei.

Andreea Bumbac a declarat că o prietenă i-a dat pliculețele să le țină la ea în poșetă. Polițiștii au descoperit și o hârtie rulată, cel mai probabil folosită pentru prizat.

Surse din Jandarmerie citate de Realitatea PLUS arată că de mult timp tânăra avea un comportament teribilist și ducea o viață opulentă, cu vacante pe Coasta de Azur, iar unii colegi spun că era escortă de lux.

Mai mult, tânăra a fost adusă în Jandarmerie de către tatăl ei, fost ofițer în Armată. 

Andreea Bumbac a făcut parte din promoția 2022 și se afla în atenția colegilor de la Brigada de Intervenții, acolo unde a fost purtătoare de cuvânt doar 3 luni.

Tânăra jandarmeriță s-a ales cu dosar penal, iar prafurile au fost duse la laborator. Procurorii DIICOT au început o anchetă, iar Jandarmeria transmite că va colabora la investigații.

Imediat după ce cazul a ajuns public, jurista mascaților și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale și a cerut să își ia concediu de odihnă.