MENIU

Christina Grimmie, împușcată după concert. Ultimele imagini înainte de tragedie

Christina Grimmie, o cântăreaţă americană cu origini româneşti a fost împuşcată mortal după un concert. Christina Grimmie era celebră în Statele Unite şi a fost unul dintre finaliştii concursului "Vocea Americii". Poliţiştii încă nu știu care este motivul din spatele crimei şi dacă ucigaşul o cunoştea pe artistă. 

Christina Grimmie. Sunt ultimele imagini cu solista în vârstă de 22 de ani pe scena din Florida. Christina Grimmie a fost împuşcată după concert, în culise, în timp ce semna autografe.

Tragedia s-a produs în faţa a peste 60 de copii şi adolescenţi. Când fratele cântăreţei a intervenit, agresorul a îndreptat arma spre propria persoană şi s-a împuşcat mortal.

Ştiu că după spectacol semnau autografe şi vindeau materiale. Suspectul s-a îndreptat spre ea şi a împuşcat-o. La momentul acela fratele ei l-a placat pe suspect, care însă a apucat să se împuşte pe el.

Poliţia din Orlando a confirmat decesul artistei, la fel şi managerul acesteia.

Potrivit autorităţilor, cântăreaţa a fost împuşcată, vineri, în jurul orei locale 22.45, la The Plaza Live in Orlando. Atacatorul, al cărui nume nu a fost făcut cunoscut, avea asupra sa două arme. Investigaţiile continuă.

Christina Grimmie a devenit cunoscută după ce a participat la concursul Vocea Americii, în 2014, când s-a clasat pe locul al treilea. 

Potrivit unei postări de pe Facebook din decembrie anul trecut, tânăra Christina Grimme avea origini româneşti. Artista a publicat atunci o fotografie în care ţinea în braţe un platou de fursecuri, în descrierea căreia a spus că a copt după reţeta străbunicii sale din România. 

Christina Grimmie, înregistrată pe YouTube sub pseudonimul „zeldaxlove64”, a fost o cântăreață și pianistă cunoscută pentru coverurile realizate pe baza unor șlagăre interpretate de artiști internaționali precum Demi Lovato, Selena Gomez, Christina Aguilera, Miley Cyrus, Justin Bieber, Lady Gaga, Adele, scrie Wikipedia.org.

Christina s-a născut și a crescut în Marlton, New Jersey. Aceasta avea origini italiene și românești. A început să cânte de la vârsta de 4 ani, învățând să cânte la pian la 10 ani. Tatăl ei a observat talentul ei muzical încă de la vârsta de 6 ani. În ciuda faptului că a făcut cursuri de pian ea prefera să cânte tot după ureche. Din punct de vedere religios Christina era creștină. Începând din Septembrie 2010, Grimmie a urmat cursurile liceale acasă.

Primul videoclip pe care l-a încărcat pe contul ei este un cover după melodia „Don't Wanna Be Torn” de Hannah Montana. Grimmie Christina este cunoscută mai ales pentru duetul ei cu starul Youtube Sam Tsui, în care au facut un cover după hitul lui Nelly-"Just a Dream", cover ce a adunat peste 41.5 milioane de vizualizări între cele 2 lansări oficiale ale videoclipului până la data de 24 iunie 2011 .

Christina a reușit să adune peste 25 milioane de vizualizări pe canalul ei de YouTube, 300 de milioane de vizualizari totalizate, peste 1,6 milioane de abonați, până la mijlocul lunii iunie 2012, fapt ce a transformat-o în al 5-lea muzician de pe YouTube dupa numărul de abonați. Totodată a reușit să se claseze în Top 5 ( în urma voturiilor utilizatoriilor), într-o competiție desfășurata pe mai multe săptămăni pe site-ul Youtube, în cadrul acestei competiții făcând parte și nume sonore ale muzicii cum ar fi Selena Gomez, Rihanna, Nicki Minaj sau Justin Bieber.

Mai multe articole despre:
concert vocea Christina Grimmie