MENIU

Chirurg din Timișoara, prins în flagrant când primea mită 3.000 de lei

Medicul Streian Caius-Glad, de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara, este urmărit penal de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara după ce a fost prins în flagrant în timp ce lua o tranșă din banii pretinși drept mită, notează HotNews.ro. 

"Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în data de 9 noiembrie, inculpatul, în calitate de medic in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, a primit de la o persoană denunțătoare suma de 1.000 de lei pentru a efectua o intervenție chirurgicală unui aparținător al său.

În dimineața de 10 noiembrie, inculpatul a chemat respectiva persoană și i-a comunicat că starea de sănătate a aparținătorului său este foarte gravă, iar intervenția ce urmează a fi efectuată este foarte scumpă, astfel că suma de 1.000 de lei este insuficientă, pretinzând încă 5.000 lei.

Marți după-amiază, la solicitarea inculpatului, persoana denunțătoare i-a remis suma de 3.000 de lei din cei 5.000 de lei pretinși, acesta fiind surprins în flagrant", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.