MENIU

Cezara Dafinescu, în doliu. Primele declaraţii după moartea fostului soţ, George Motoi

Cezara Dafinescu, în doliu. Primele declaraţii după moartea fostului soţ, George Motoi

Actorul George Motoi a încetat din viaţă, miercuri dimineaţa, la vârsta de 79 de ani. George Motoi a fost căsătorit cu actriţa Cezara Dafinescu. Aceştia au simţit de la început că sunt suflete pereche, dar, după  23 de ani de mariaj, cei doi au divorţat.

"Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a spus Cezara Dafinescu, pentru Spynews.ro, după trecerea în nefiinţă a fostului soţ.

Actorul George Motoi a murit

Decesul a fost confirmat de fiica actorului, Raluca. Boala de care suferea actorul este necunoscută, însă-şi fiica lui doreşte sa păstreze discreţia asupra suferinţei şi a trecerii lui în nefiinţă.

"Tatăl meu şi-a trăit viaţa cu discreţie şi demnitate, preţuind fiecare clipă frumoasă şi înătând din greşeli, cu bucurie şi fără regrete. La fel a ales să părăsească această lume, discret şi demn. M-a rugat să-i promit că voi păstra discreţia asupra bolii şi asupra trecerii lui în nefiinţă. Am de gând să-mi respect această promisiune şi, vă rog ,şi pe voi să mă ajutaţi să fac acest lucru. Drum bun, TATA, spre ceruri! Drum bun, GEORGE MOŢOI, spre ceruri ! Raluca", acesta este mesajul fiicei sale pe o pagină de socializare.

Mai multe articole despre:
George Motoi Cezara Dafinescu