MENIU

Cerb rătăcit printre blocuri, la Brașov. Mobilizare de urgență a autorităților; Ce s-a întâmplat cu animalul? VIDEO

Intervenție de urgență, în această dimineață, în municipiul Brașov! Reprezentanții mai multor instituții au intervenit pentru salvarea unui cerb care s-a rătăcit între blocuri.

„Am salvat un cerb rătăcit pe un teren între blocuri, situat în spatele Școlii nr. 19, unde există un proiect imobiliar. Le mulțumesc pentru intervenție și promptitudine reprezentanților Regiei Publice Locală a Pădurilor Kronstadt și ai Jandarmeriei Române, precum și colegilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din Primăria Brașov”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu, pentru NewsBV.ro.

Jandarmeria Brașov a trimis un comunicat cu privire la această operațiune:

„Astăzi, în urma unui apel 112 lucrătorii Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au fost sesizați cu privire la apariția unui cerb în zona fostului depou CFR, de pe strada Lacrămioarelor din Brașov. Animalul sălbatic a fost tranchilizat, i s-au oferit îngrijiri medicale și a fost eliberat în zona pădurii din Noua. Mulțumim pentru cooperare reprezentanților Regiei Publice Locală a Pădurilor Kronstadt și specialiștilor din cadrul Primăriei Municipiului Brașov,” au informat jandarmii.

Momentul eliberării cerbului înapoi în natură este unul demn de documentarele de specialitate:

 

Mai multe articole despre:
cerb brasov animal jandarmerie primaria brasov