MENIU

Cele mai urâte maşini din lume. Nu le vrea nimeni. Nici măcar gratis

Chiar dacă, de cele mai multe ori, maşinile sunt seducătoare, există şi modele foarte urâte, pe care, probabil, nu le-ar vrea nimeni. Nici măcar gratis, conform 4tuning.ro.

1. Sebring Vanguard a fost o masina electrica speciala de oras. Insa nu stim de ce au ales producatorii aceasta forma ciudata si extrem de urata, poate doar pentru cazul in care te lovesti cu alta masina, sa treaca peste tine...

2. Lada Samara este cea mai urata masina marca Lada produsa de rusi, mai urata decat celebrele patratoase 1200 sau 1500, care se fac din anii '60. Mai mult, masina are tabla care rugineste imediat, motoare proaste si o forma demodata.

3. Tata Nano poate este masina ideala in India. Dar in Romania nu am merge cu asa ceva, nici daca ni s-ar face cadou una. Roti minuscule, stabilitate zero, spatiu deloc si fiabilitate... lipsa. Cat despre siguranta, aceasta nu prea exista.

4. Citroen Ami. Si francezii au facut cateva masini urate. Este cazul lui Citroen Ami, o masina care pare... neterminata. Zici ca a venit cineva cu un topor si i-a luat portbagajul acestei masini care, candva, parea a fi break.

5.Tata Magic Iris are o singura problema: este facuta atat de prost, incat daca pui frana violent risti sa cazi in nas. Totul este in fata: motor, pasageri. Deci daca nu ai marfa, s-ar putea sa dai cu nasul de parbriz.

6. SsangYong este o marca mereu prezenta in topurile celor mai urate masini. Dar totusi, daca primim asa ceva gratis, o sa o luam la peste si pe coclauri, de ce sa mintim? Insa acest Rodius, pe timp de zi, trebuie pastrat in garaj... ascuns de ochii lumii.

7. Reliant Robin, masina care il speria pe Jeremy Clarkson, chiar a fost vanduta in numar mare. Si chiar a fost cumparata!!! In ciuda unui dezavantaj clar, acela de a avea doar 3 roti, oamenii au zis ca vor sa plece la serviciu in asa ceva. Insa la primul viraj si-au dat seama ca se rastoarna extrem de usor si au renuntat la ea...

Mai multe articole despre:
masini urate