MENIU

Cele mai norocoase zodii în această vară. Vezi dacă te numeri printre favoritele astrelor

Zodiile cele mai norocoase în această vară. Top trei zodii care au susținere din partea astrelor în acest sezon estival. Vezi dacă te afli printre ele.

Zodia Leu

Primii nativi favorizați de Venus vor fi cei din zodia Leului care vor avea o vară toridă și la propriu, și la figurat. Pentru Lei, Venus aduce multă pasiune și dragoste și îi învață să caute dragostea spre direcția corectă. Nativii care au probleme de cuplu vor reuși acum să își rezolve problemele, deoarece Venus le arată rădăcina acestor probleme și soluții pentru rezolvarea lor.

Ce personalitate ai, în funcție de data nașterii. Cine s-a născut ca să fie lider

Dacă soluția este divorțul, acesta nu poate fi decât un pas bun. Cei care nu reușesc să își salveze căsniciile, cei care suferă și nu mai găsesc niciun strop de iubire la partenerii lor și se gândesc la despărțire, atunci merită să facă acest pas. Viața lor va fi mult mai liniștită, se vor reechilibra foarte repede cu ajutorul lui Venus și vor fi cu adevărat norocoși scăpând din relații toxice.

Cine are astfel de probleme, va avea un sprijin neașteptat din partea unei femei, fie mama sau o mătușă, o prietenă bună care va interveni și îl/o va susține în timpul procesului de separare.

Zodia Berbec


Un alt semn de Foc va avea parte de un noroc neașteptat și va putea realiza ceva cu totul deosebit în luna iulie, datorită lui Venus. Este vorba de nativii care vor să facă o schimbare semnificativă pentru familie, să își îmbunătățească viața, să se bucure de mai mult confort.

Aceștia vor avea șansa să găsească o locuință pe placul lor și să se mute într-o zonă mai bună, într-o casă mai bună sau să renoveze locuința astfel încât să se bucure de un spațiu modern și confortabil.

Horoscop pentru a doua jumătate a anului 2024. Zodiile care vor fi puse la încercare

Norocul neașteptat vine din partea unui protector care îi ajută cu bani. Iar acest protector poate fi o femeie mai în vârstă, mama, bunica, mătușa sau chiar o șefă care înțelege situația angajaților și le oferă un bonus sau chiar o mărire de salariu.

Zodia Săgetăor

Zodia Săgetător, noroc neașteptat cu Venus cea de a treia zodie de Foc va fi și ea favorizată de Venus în luna iulie, câtă vreme această planetă generoasă tranzitează semnul Leului. Acel noroc neașteptat care poate veni în viața Săgetătorilor are legătură cu străinătatea. Nu este exclus ca, cei care încearcă de multă vreme să se mute în altă țară, să reușească acest lucru în luna iulie.

Pentru Săgetători, Venus este de bun în augur în ceea ce privește schimbări majore, dramatice, care îi provoacă și care aduc mari beneficii pe termen lung. De aceea, nativii care se gândesc la o schimbare majoră, chiar la emigrare, vor reuși să rezolve mult mai repede tot ceea ce ține de acte, avize și vize.

 

 

sursa: Libertatea pentru femei