MENIU

Cele mai murdare obiecte din camera unui hotel. Ce împărțiți cu străinii fără să știți

Cele mai murdare obiecte din camera unui hotel

Odată cu sosirea într-un hotel, mulți oaspeți așteaptă să se simtă în siguranță și relaxați în camera lor. Dar, puțini știu că camera lor de hotel poate conține mai multe pericole ascunse decât ar vrea să recunoască.

Camerele de hotel pot fi gazde pentru unele dintre cele mai neigienice obiecte posibile. Fie că ne referim la butoanele telefonului fix sau întrerupătoarele de lumină, trebuie să fim conștienți că acestea, alături de multe alte obiecte, pot fi pline de germeni.

Deși majoritatea hotelurilor se asigură că obiectele din spațiile camerelor de hotel în care se cazează clienții sunt curate și așezate corect, există probabilitate ridicată ca unele locuri să fie contaminate de bacterii.

Obiectele din camera de hotel care pot fi murdare 

Covorul

Covorul din camera de hotel poate fi un loc ideal pentru proliferarea bacteriilor și fungilor, deoarece este foarte ușor să se adune mizerie și murdărie în el. Chiar dacă este aspirat și curățat regulat, covorul poate avea încă germeni și bacterii în el. Pentru a evita contactul direct cu covorul, ar fi bine să purtăm șosete sau papuci în cameră.

VIDEO - Bătaie de zile mari la Euro 2024. Fanii Turciei și cei ai Georgiei și-au împărțit pumni, bețe și pahare si și-au adresat o serie de „amabilități”

Telecomanda

Telecomanda televizorului poate fi un alt loc în care turiștii pot contracta infecții. Aceasta este manipulată de personalul hotelului și de mulți oaspeți, ceea ce creează un mediu perfect pentru transmiterea microorganismelor. De asemenea, telecomanda este adesea îngrijită defectuos sau chiar ignorată, ceea ce face ca bacteriile și virusurile să se răspândească rapid. Un studiu a descoperit că 75% din telecomenzile din hoteluri conțineau bacterii și virusuri periculoase.

Întrerupătoarele

Nu puține au fost cazurile în care întrerupătoarele au fost contaminate cu diverse bacterii, printre care Escherichia coli (E.coli), care se găsește în fecale. Mai concret, ori de câte ori persoanele care au mers la toaletă și nu s-au spălat pe mâini în mod corespunzător, apoi ating întrerupătoarele, transmit bacteria pe ele. De aceea este recomandat ca întrerupătoarele să fie dezinfectate înainte de a fi atinse. 

Colacul de toaletă

Colacul de toaletă este un loc în care turiștii pot contracta infecții foarte ușor. Acesta este manipulat de multe persoane și este adesea îngrijit defectuos. În plus, este expus la umezeală și murdărie, ceea ce creează un mediu perfect pentru transmiterea bacteriilor și virusurilor.

Statul american Kansas a dat în judecată Pfizer. Acuzații severe: „Știa că vaccinul său COVID-19 era legat de evenimente adverse grave”

Cartela de acces

Cartela de acces a camerei hotelului poate fi un alt loc în care turiștii pot contracta infecții. Cartela este manipulată de personalul hotelului și de mulți oaspeți, ceea ce creează un mediu perfect pentru transmiterea bacteriilor și virusurilor. Pentru a preveni contaminarea, ar fi bine să ținem cartela de acces într-un loc curat și să ne spălăm pe mâini după ce o folosim.

Butoanele telefonului

Butoanele telefonului din cameră pot fi contaminate cu bacterii și germeni, mai ales dacă sunt atinse frecvent de mai multe persoane. Pentru a preveni contaminarea, ar fi bine să folosim un dezinfectant pentru mâini după ce folosim telefonul și să curățăm regulat butoanele cu șervețele dezinfectante.

Umbrelele

Umbrelele hotelului sunt adesea ignorate sau îngrijite defectuos, ceea ce creează un mediu perfect pentru transmiterea bacteriilor și virusurilor. Acest lucru este datorit ca umbrele sunt manipulate de multe persoane și sunt adesea umede, ceea ce permite bacteriilor să se răspândească rapid.

Manele la un festival de mâncare din Germania. Videoclipul care a împărțit internetul în două