MENIU

Cele mai mari greşeli pe care le faci când mănânci "light"

Cele mai mari greşeli pe care şe faci când mănânci "light"

Nu intotdeauna alimentele reduse in calorii sunt si cele mai sanatoase pentru organismal tau. Vezi cu ce le poti inlocui, astfel incat sa te bucuri de beneficiile lor.

Femeile par a fi programate sa verifice caloriile tuturor alimentelor pe care le consuma in timpul unei zile. Insa, pentru a arata si a te simti bine, exista anumite momente in zi cand este recomandat sa consumi mancare ceva mai bogata in calorii.

Iata cele mai frecvente alimente pe care le consumi pentru continutul lor scazut de calorii, dar care nu te ajuta sa te mentii sanatoasa. Vezi cu ce le poti inlocui.

Biscuiti vs. Nuci

Renunta la biscuiti in favoarea nucilor, care contin acizi grasi Omega 3 ce transmit creierului informatia de saturatie, in timp ce carbohidratii din biscuiti fac exact opusul. Mai mult, nucile nu contin sodiu, ceea ce inseamna ca nu te vei mai balona.

Piept de pui vs. Pulpa de pui

Pulpa de pui contine 34 de calorii in plus fata de pieptul de pui, insa acea carne ceva mai inchisa la culoare va creste nivelul de fier din organismal tau si astfel vei preveni eventuale crize de anemie. In plus acele cateva grame de grasimi saturate iti vor taia pofta de mancare, scrie perfecte.ro.