MENIU

Cele mai jenante momente ale politicienilor români din 2022 - Un an plin de bătăi și de jigniri

George Simion - Președinte AUR

Bătăi, urmăriri și jigniri la ca ușa cortului. Cu asta s-au ocupat politicienii în 2022. Iar vedeta anului este, fără doar și poate, George Simion. Protestele, scandalul din instituții, dar și obsesia pentru ministrul Energiei, Virgil Popescu, l-a dus pe liderul AUR în fruntea clasamentului. 

Aflat la Ziua Unirii la Iași, liderul AUR a fost stropit cu cerneală de un cetățean.  Așa și-a început anul George Simion. 

A urmat, apoi, un adevarat circ între George Simion și Virgil Popescu. Primul episod a avut loc chiar la începutul lunii februarie. 

Nu a fost singurul episod controversat între cei doi politicieni. Liderul AUR l-a bruscat pe ministru în lift, în Parlament. În luna mai, Simion l-a urmărit ore întregi pe Virgil Popescu, într-un aeroport din Viena. 

Ultimul episod a avut loc chiar la începutul lunii decembrie, când George Simion i-a deturnat conferința de presă lui Virgil Popescu. 

Nu doar cu ministrul Energiei s-a luptat George Simion. În luna mai, acesta a încercat să intre într-o televiziune privată, susținând că postul tv se află pe pământ românesc și aparține poporului. 

În septembrie, liderul AUR a fost la un pas de bătaie cu un alt politician, în timpul unei dezbateri. 

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a reușit să iasă iar în evidență. De data aceasta, a lăsat cormoranii și oaia și a jignit un jurnalist în timpul unei conferințe de presă. 

Nici bătăile cu politicieni nu au lipsit în 2022. Aflat la o nuntă, Virgil Bob, senator USR, a fost filmat cum lovește un alt invitat în cap cu un telefon mobil. În urma incidentului, acesta s-a autosuspendat din partid.

 

Mai multe articole despre:
jigniri politicieni momente