MENIU

Cele mai ieftine diete. 5 alimente care te ajută să slăbești

<p>Această băutură alcoolică ar putea &icirc;nlocui exercițiile fizice. Pur şi simplu topeşte grăsimea</p>

Dacă nu vrei să adopți o dietă bazată pe semințe și cereale scumpe, poți încerca aceste cinci alimente ieftine care te ajută să dai jos kilogramele în plus la fel de rapid.

Spanacul și alte frunze de culoare verde-închis sunt surse bune de fibre și au puteri nutriționale. Cercetările au demonstrat că deoarece au vitamine și antioxidanți în cantitate mare, ajută la prevenirea foamei și protejează împotriva mai multor boli.

Ardeiul iute diminuează riscul de exces de insulină din organism prin accelerarea metabolismului și scăderea nivelului de glucoză din sânge. 

Scorțișoara ajută la metabolizarea zahărului de până la 20 de ori mai mult decât alimentele consumate fără acest condiment. 

Fasolea și soia ajută la stabilizarea zahărului din sânge, soia accelerează eliminarea grăsimilor. În cadrul unui studiu s-a demonstrat că cei care au consumat soia au dat jos de trei ori mai multe kilograme în plus decât cei care nu au inclus acest aliment în dieta lor.

Ceapa și usturoiul descompun depozitele de grăsime din organism, ucid virusurile, bacteriile și ciupercile si oferă protecție împotriva bolilor de inimă. 

 

 

 

 

 

 

Sursa: viataverdeviu.ro

Mai multe articole despre:
dietă alimente cură slăbire