MENIU

Cele mai frumoase scrisori de dragoste. Îl vei da pe spate

<p>Descoperire şocantă. Iată ce au găsit cercetătorii &icirc;ntr-un cufăr dintr-un muzeu</p>

Scrisorile de dragoste pot părea ceva învechit, dar sunt o dovadă minunată de iubire, adevărate declaraţii de dragoste. Iată 5 idei pentru cea mai frumoasă scrisoare de dragoste!

1. Dragul meu,

Dacă aş fi putut să găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie în detaliu sentimentele frumoase pe care le am pentru tine, ţi le-aş fi spus încă de când ne-am întâlnit. Cel mai bun lucru pe care pot să-l fac este să ţi le arăt acum.

Te iubesc atât de mult!.. Eşti cel mai bun lucru din viaţă mea. Eşti cea mai bună poezie scrisă vreodată, cel mai frumos cântec compus, cel mai frumos tablou pictat. Niciodată n-am crezut că voi fi aşa de norocoasă şi că voi avea aşa un bărbat ca tine!

Te iubesc mai mult decât îmi iubesc viaţa, în fiecare zi mai mult şi este cel mai frumos sentiment pe care l-am încercat vreodată.

Întotdeauna a ta,

2. Iubitul meu,

Te-am întâlnit într-o zi pe care nu o voi uită niciodată, dar nu am ştiut în acel moment ce însemni pentru mine. Acum ştiu. Eşti lumina ochilor mei, raţiunea de a exista şi numai gândul de a nu mai fi împreună mă face să-mi îngheţe sângele în vine de frică.

Deci, în această zi, îţi promit să fiu alături de ţine şi să te iubesc cu bune şi cu rele, până când moartea ne va despărţi. Şi deşi nu suntem căsătoriţi încă, niciodată nu voi rupe aceste jurământ, întrucât ziua în care te-am cunoscut a fost ziua în care viaţa mea a început cu adevărat.

Te iubesc,

3. Dragul meu,

Te iubesc! Iubesc orice lucru mărunt din fiinţa ta. Iubesc zâmbetul tău, ochii tăi magici, sunetul vocii tale. Iubesc atingerea ta delicată şi căldura pe care o simt când sunt lângă tine. Mă gândesc în fiecare clipă la tine când nu suntem unul lângă altul şi am nevoie de tine. Mă completezi perfect şi însemni totul pentru mine. Eşti cel mai bun lucru din viaţa mea şi singurul om pe care l-am dorit cu adevărat lângă mine. Nici în cele mai frumoase vise nu mi-am putut închipui că voi avea pe cineva atât de special ca tine. Iubesc fiecare moment când suntem împreună.

A ta pentru totdeauna,

4. Iubitul meu,

Nu ştiu cum să exprim mai bine sentimentele care mă covârşesc mereu când mă gândesc la tine. Tot ce ştiu este că ai cel mai bun suflet, cel mai nobil caracter, cea mai frumoasă personalitate şi toate calităţile cu care poate fi înzestrat un om, iar dragostea şi admiraţia mea faţă de tine au crescut şi cresc pe zi ce trece. În fiecare zi mă uimeşti când te descopăr mai mult şi realizez că am găsit perfecţiunea!

Eşti mai minunat şi mai adorabil în ochii mei ca niciodată; bucuria, mândria şi recunoştiinta mea că mă iubeşti este fără margini. Îţi mulţumesc că exişti şi că eşti al meu!

Te iubesc,

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
scrisoare dragoste cuplu Declarație de dragoste