MENIU

Cele mai erogene zone ale fiecăruia, în funcţie de zodie

Cele mai erogene zone ale fiecăruia, în funcţie de zodie

N-ai fi crezut, însă poţi încerca să vezi că fiecare zodie are predestinat un anumit punct erogen.

Berbec – Nativii acestei zodii sunt foarte sensibili în zona superioară a corpului. Fruntea, părul, urechile şi tâmplele sunt punctele pe care vrei să le atingi, dacă doreşti să-ţi aduci partenerul în starea potrivită pentru intimitate.

Taur – Cei născuţi în această zodie sunt foarte sensibili în zona gâtului. Atingerile fine şi discrete sau sărutările fugitive pe gât pot incita un Taur foarte uşor.

Gemeni – Zonele sensibile ale acestora sunt mâinile. Degetele sărutate pe îndelete pot face din bărbatul tău partenerul ideal pentru o seară de neuitat!

Rac – Cel mai simplu mod de a incita un Rac este să-l săruţi mult şi pasional. Iar un sărut pe piept poate să pornească o noapte de aventură, dacă-i arăţi că eşti gata de orice.

Leu – Nativii zodiei Leu sunt foarte sensibili, atunci când vorbim de spate şi coloana. Tandri şi protectori, bărbaţii pot fi seduşi foarte uşor cu un masaj pe spate încununat de sărutări dulci.

Fecioara – Cei născuţi sub semnul Fecioarei au zona abdomenului predispusă la excitare. Se recomandă mai degrabă un duş împreună pentru a vă putea destinde şi pregăti pentru o noapte plină de scântei.

Mai mult pe lyla.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii zone erogene