MENIU

Cele mai delicioase băuturi cu puține calorii

<p>Cele mai delicioase băuturi cu puține calorii</p>

Ca să dai jos câteva kilograme, nu trebuie să te înfometezi și să ții diete stricte, care să te anemieze. Poți slăbi inteligent, asigurându-ți necesarul de vitamine și minerale, dar și de energie pentru mare parte din zi, consumând amestecuri delicioase din fructe, iaurturi, ciocolată și brânză.

Înlocuiește gustările dintre mese cu unul din aceste cocteiluri energizante și pline de vitamine. Au puține calorii și te ajută să scapi de grăsimea de burtă.

Cocteil cu fructe de pădure

Fructele de pădure sunt surse importante de fibre. Amestecate cu cacao și banane, oferă o cantitate mare de proteine și peste zece grame de fibre, care îți vor da senzația de sațietate și te ajută să eviți cu succes momentele cand simți nevoia să ronțăi ceva, scrie clickpentrufemei.ro.

Mai mult, cocteilul este special pentru că are proprietăți de reducere a grăsimii de pe abdomen.

Ai nevoie de 100 ml de iaurt fără grăsimi, o banană, o jumătate de cană de afine, o jumătate de cană de căpșuni, o jumătate de cană de zmeură, o jumătate de cană de lapte cu cacao și o jumătate de ceașcă de apă.

Amestecă-le pe toate într-un blender și savurează cocteilul până la ultima picătură.

Băutură cu tofu

Dimineața trebuie să consumi o cantitate de proteine, dacă vrei să slăbești. Acestea îți dau energia de care ai nevoie pentru diferite activități și te ajută să depășești momentele când nivelul de zahăr din sânge scade și simți nevoie de ceva dulce.

Brânza tofu îți asigură o cantitate mai mare de fibre și proteine, dar poate da un efect neplăcut, îți poate da senzația de balonare. Poți trece peste aspectul acesta, dacă te gândești că tofu este ușor de digerat și este un produs alimentar sănătos.

Fă un cocteil din 75 g de brânză tofu, o ceașcă de lapte de soia cu vanilie, o banană înghețată, o jumătate de lingură cu unt de arahide. Amestecă toate ingredientele într-un blender, până se obține o pastă cu miros și gust plăcut de vanilie și consumă-l proaspăt.

Cremă de nuci

Surse bogate în proteine și grăsimi esențiale bune, cum sunt Omega 3, nucile sunt preferate de persoanele care vor să mănânce sănătos, dar și de cele care vor să slăbească. În combinație cu fructe și ghimbir, nucile dau un gust savuros cocteilului.

Petru a-l prepara ai nevoie de o cană de cireșe congelate, o cană de căpșuni, o cană de varză fiartă, un sfert de cană de nuci, o linguriță de germeni de grâu, o jumătate de lingură de ghimbir proaspăt ras și un o jumătate de cană de ceai verde.

Amestecă toate ingredientele bine până ce obții o pastă gustoasă și sățioasă.