MENIU

Cele mai ciudate superstiții de Anul Nou

Deși mulți dintre noi nu admit, uneori credem sau urmăm unele superstiții. Ne încrucișăm degetele pentru a avea noroc, ne căsătorim într-o zi ploioasă, pentru a avea o căsnicie lungă și fericită, ori evităm pisicile negre care vor să ne taie calea.

Ajunul Anului Nou, de asemenea, are partea sa de mituri și superstiții ciudate, care sunt urmate de oamenii din întreaga lume. Acum e timpul când oamenii desfășoară activități propice în scopul de a atrage norocul și a ține la distanță ghinionul. În felul acesta se asigură că anul care vine va fi bogat, înfloritor și prosper. Asta deoarece oamenii cred că tot ceea ce fac la 31 decembrie și la 1 ianuarie va fi ca o predicție pentru anul următor.

Fără curățenie în ziua de Anul Nou!

Unii oameni cred cu înverșunare nu ar trebui să se facă curățenie sau să se șteargă praful în ajunul Anului Nou. Ei spun că este un act de rău augur și poate spulbera norocul întregii familii.

Poartă haine noi

Alții se asigură că îmbracă haine noi în ajunul Anului Nou, deoarece cred că astfel se vor aproviziona constant cu veșminte noi în noul an care va veni.

Află ce să nu faci în ajunul Anului Nou ca să ai noroc în 2016 AICI.