MENIU

Cele mai bune oferte la încălțăminte de vară: Nike sau Converse?

Cele mai bune oferte la încălțăminte de vară. Odată cu instalarea în drepturi a anotimpului călduros, oamenii sunt tot mai activi, iar mișcarea în aer liber este tot mai intensă.

Pentru a vă putea bucura de o plimbare sau un sport în aer liber, aveți nevoie de o pereche de încălțăminte potrivită.

Mai jos, am realizat o selecție a celor mai bune oferte la teniși sau pantofi sport produși de Converse, respectiv Nike.

Dacă doriți să accesați lista cu toate reducerile de preț disponibile, click AICI.

Cele mai bune oferte la încălțăminte de vară. Nike

O pereche de pantofi sport Nike Air Max Muse pentru femei, de culoare negru și argintiu metalic costă 199 de lei, beneficiind de o reducere de 52%.

Dacă vreți să îi studiați mai atent și să îi cumpărați, tot ce trebuie este să intrați AICI.

Un model modern pentru copii este Nike Son of Force. Cu un discount de 50 la sută, acești pantofi sport sunt ideali pentru micuți, fiind comozi, ușori și rezistenți.

Sunt proiectați pentru a oferi confort, adaptabilitate și flexibilitate și pot fi cumpărați de AICI.

Pentru bărbați, recomandăm pantofii sport Nike Primo Court, de culoare gri. Beneficiază de o reducere de preț consistentă, de 50 de procente, și au un preț excelent: 149 de lei.

Pantofii ajută pielea piciorului să respire, au design simplu și îi găsiți AICI.

Cele mai bune oferte la încălțăminte de vară. Converse

O pereche de teniși este un cadou perfect pentru micuți. Modelul Converse Chuck Taylor pentru copii are un discount de 30 la sută, iar designul simplu ș modern, cu talpa din cauciuc vulcanizat, este foarte rezistentă.

Îi puteți cumpăra de AICI.

Pentru adulți, prețul tenișilor crește puțin, până la 195 de lei, însă reducerea de 30% rămâne în vigoare. Există numeroase modele și culori, pe care vi le prezentăm AICI.

Celor care preferă comoditatea, le recomandăm espadrilele Summer Walk Tenth. Cu un preț foarte mic și un design amuzant, pot fi alegerea potrivită pentru zilele călduroase de vară.

Le găsiți AICI.