MENIU

Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea

Cele mai bune alternative la pâine. Îți pot îmbunătăți sănătatea

Pâinea este un produs alimentar de bază în meniul zilnic al unui om. Cu toate acestea, cum preocupările pentru sănătate sunt din ce în ce mai multe, ai mai jos cele mai bune alternative la pâine.

Deși nu există nimic mai bun decât un sandviș cu felii de pâine crocantă, există câteva alternative gustoase pe care le poți folosi. Fie că ești în căutarea unei opțiuni fără gluten, fie că vrei să renunți la pâine pentru a slăbi, iată înlocuitorii de care ai nevoie în dieta ta.

Cele mai bune alternative la pâine

Există o mulțime de variante care pot înlocui pâinea în alimentația zilnică. Exemplele de mai jos nu numai că sunt gustose, dar te pot provoca și la capitolul texturi. Cu siguranță te vei îndrăgosti de una dintre alternativele de mai jos.

Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bine

Rondele de orez

Rondelele de orez sunt o alternativă sănătoasă la pâine. Ele sunt o variantă fără gluten, așa că oricine se poate bucura de ele. Mai mult decât atât, au un conținut scăzut de calorii, așa că sunt bune și pentru cei care încearcă să slăbească. Cel mai bine este să le consumi cu ceva cald și să bei apă în timpul mesei pentru a evita senzația de uscăciune.

Alge nori

Algele marine comestibile, nori, sunt extrem de populare în Japonia și sunt o variantă sănătoasă pentru sandvișul tău. Le poți combina cu aromele clasice asiatice, dar nu ezita să experimentezi. Salinitatea din textura lor, împreună cu textura specială al-dente, fac din aceste alge o alternativă delicioasă la pâine.

Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparat

Salată verde

Wrapurile cu salată verde sunt consumate în China și sunt cunoscute sub numele de san chow bow. O umplutură picantă de carne tocată este opțiunea preferată în China, dar le poți consuma cu orice dorești.

Citește continuarea aici

Trucuri care te pot ajuta să scapi de gustul amar al vinetelor. Sigur îți vor folosi

 

Mai multe articole despre:
alternative paine