MENIU

Cele mai amuzante 10 insulte din istorie

Fiecare om, fie el celebritate sau nu, are punctul său limită până la care poate să-și păstreze calmul. Atunci când acest punct este depășit, unii oameni reacționază agresiv, alții scot perle care rămân în istorie.

1. Liam Gallagher

Despre Victoria Beckham: "Ea nu poate nici măcar să mestece guma și să meargă în linie dreaptă în același timp, darămite să scrie o carte", scrie www.arzigazu.ro.

2. Bette Midler

Despre prințesa Anne, care nu este o femeie foarte frumoasă: "Iubește natura, în ciuda a tot ceea ce natura i-a făcut".

3. Groucho Marx

"Moștenește frumusețea de la tatăl ei. El este chirurg plastician".

4. Elizabeth Taylor

Despre barbații alături de care a jucat în filme: "Unii dintre cei mai buni actori alături de care am jucat au fost câini și cai".

5. Frank Sinatra

Despre Robert Redford: "Ei bine, cel puțin și-a găsit iubirea adevarată - ce păcat că nu se poate căsători cu el însuși".

6. Winston Churchill

După ce a fost deranjat în timp ce era la toaletă de către lordul purtător al sigiliului regal: "Spune-i că nu pot să mă ocup de două rahaturi în același timp".

7. Noel Gallagher

Despre Robbie Williams: "Te referi la acel dansator gras din Take That?".

8. Liberace

Răspuns la o cronică negativă făcută de un critic muzical: "Vă mulțumesc pentru cronica dumneavoastră foarte amuzantă. După ce am citit-o, am râs tot drumul către bancă".

9. Barack Obama

După ce Sarah Palin a încercat să facă o glumă spunând că singura diferență dintre un pitbull și o mamă al cărei fiu joacă fotbal european este rujul de buze, președintele american a spus: "Poți să pui ruj de buze pe un porc. Dar el rămâne un porc".

10. Winston Churchill

Fiind acuzat că era beat în public de Bessie Braddock, o politiciană cu simpatii socialiste, Churchill a răspuns: "Draga mea, ești urâtă. Mâine, eu voi fi treaz, însă tu vei fi tot urâtă".
Mai multe articole despre:
insulte insulte amuzante