MENIU

Cel mai scump iPhone de pe eMAG e placat cu aur si are piele de crocodil sau de rechin si e roz

Pe eMAG gasesti orice ti-ai putea imagina sa cumperi. Am aruncat si o privire peste cele mai exotice modele de iPhone.

eMAG – Lista tuturor telefoanelor EXOTICE de la iPhone care se pot comanda special poate fi gasita ACCESAND URMATORUL LINK.

eMAG comercializeaza telefoane mobile de la Apple. Desigur, ele sunt de obicei ceva mai costisitoare, insa cu reduceri le gasesti si la preturi mai accesibile. Totusi, exista un anumit public care prefera lucrurile de lux, iar telefoanele dedicate celor cu bani multi sunt mai speciale, trebuie sa aiba diferite personalizari care fac pretul sa merite. Iata ce poti cumpara de pe eMAG la capitolul iPhone de lux:

eMAG – Iphone XS placat cu aur de 24k

O veste buna si una proasta: iPhone XS la eMAG are reducere cu 28% chiar si pentru modelul placat cu aur de 24k. Vestea proasta e ca chiar si asa are un pret exorbitant pentru cei mai multi romani.

Telefonul e un model clasic, 512GB, insa diferenta e facuta de placajul din aur de 24k. Telefonul e desigur editie limitata, o singura piesa realizata de catre Vip Touch Design Dubai, manufactura specializata in producerea de gadget-uri exclusiviste.

Puteti vedea cum arata dar si cat costa AICI.

eMAG – iPhone Bellperre cu piele de crocodil

Ajungem la un alt model, tot iPhone XS, cel mai puternic de de piata ca si configuratie, o memorie de 256GB, insa din nou diferenta de pret e facuta de personalizarea telefonului cu...piele de crocodil. Telefonul e si placat cu foita de aur de 24k, editie limitata 1 piesa realizata de catre Bellperre, manufacturaspecializata in producerea de gadgeturi exclusiviste. Poze si pretul sunt de gasit AICI.

eMAG – iPhone XS cu piele de rechin

Daca iti plac crocodilii, dar nu prea suporti rechinii, poti alege acest model exclusivist de iPhone de pe eMAG. Si acest telefon e placat cu aur de 24k, livrarea se face rapid, in doar 4 zile, ai si garantie de 12 luni. Livrarea e gratuita, daca asta te poate convinge mai tare sa-ti comanzi un telefon cu asemenea pret. Acest model de telefon poate fi gasit chiar si ceva mai ieftin pentru cei care prefera culoarea...roz.

Poti vedea fotografii in detaliu cu modelul iPhone de lux AICI.

eMAG – iPhone cu swarovsky

Daca placajul cu aur de 24 k de pe iPhone nu iti este suficient, la eMAG poti comanda si un telefon care sa aiba pe el perle si cristale swarovski la un pret chiar avantajos ce include si o reducere de 15%. Din pacate modelul e ceva mai rar asa ca livrarea se face in 10 zile.

Poti vedea cum arata acest model exclusivist dar si cat costa ACCESAND URMATORUL LINK.

Mai multe articole despre:
null