MENIU

Cel mai mare secret al NASA. Şir de morţi inexplicabile în rândul savanţilor

Teoria conspiratiei la NASA

Pe 12 ianuarie 2015, renumitul om de stiinta Alberto Behar s-a zdrobit cu avionul în Los Angeles. In ultimii doi ani, nu mai putin de 74 de oameni de stiinta si angajati ai NASA au murit, cauzele fiind sinucidere sau accident.

Alberto lucra pentru NASA, era unul dintre cei care a descoperit ca a existat apa pe Marte. In ultimii doi ani, nu mai putin de 74 de oameni de stiinta si angajati ai NASA au murit, cauzele fiind sinucidere sau accident.

Alberto era un pilot experimentat, era instructor de zbor pentru avioane si elicoptere. Conditiile meteo erau excelente, cu toate acestea avionul a inceput brusc sa piarda din inaltime. „Nu-mi dau seama ce a putut cauza accidentul, Alberto era foarte competent", declara atunci un pilot de la Van Nuys Airport.

Este al 74-lea dintr-un lung sir de importanti oameni de stiinta si angajati ai NASA care au murit in numai doi ani de zile.  Glenn Thomas, un cunoscut expert in Ebola si SIDA, purtator de cuvant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii,  se afla la bordul avionului MH17, care a fost doborat in Ucraina.

Alte morti ciudate ale unor cercetatori de prestigiu sunt: Joep Lange, specialist de top in SIDA si fost presedinte al Asociatiei Internationale anti-SIDA, era si el la bordul MH17.

Melisa Ketunuti, 35 de ani, pediatru specialist in cancer. A lucrat si ea pentru o asociatie anti-SIDA in Botswana. A fost gasita legata si incendiata in subsolul casei sale din Philadelphia. Mai multe...

Mai multe articole despre:
NASA descoperire