MENIU

Cel mai mare dar de nuntă. Un bărbat a primit 1 milion de dolari din partea tatălui său după ce a câștigat la Loto

Un bărbat din Virginia, Statele Unite, a transformat câștigul său de 1 milion de dolari la loterie într-un cadou de nuntă memorabil pentru fiul său.

 Conform ABC News 4, Aaron Andrews, recent căsătorit, locuia împreună cu soția sa în subsolul casei părintești. Totul s-a schimbat când tatăl său, un pasionat al jocurilor de noroc, i-a oferit un bilet de loterie câștigător în valoare de 1 milion de dolari drept cadou de nuntă.

Cadou emoționant de la tată pentru fiul său

Tatăl, care cumpărase biletul pentru extragerea Cash4Life a Loteriei din Virginia, a reușit să nimerească primele cinci numere câștigătoare. Opțiunile premiului erau fie 1.000 de dolari pe săptămână, pe viață, fie 1 milion de dolari în numerar, sumă ce putea fi ridicată pe loc. Alegerea nu a fost a tatălui, ci a lui Aaron, care a optat pentru varianta în numerar, transformând biletul într-un cadou de nuntă în valoare de 1 milion de dolari.

„Am un tată extraordinar care a fost mereu alături de mine”, a declarat Aaron în momentul în care a ridicat premiul de la oficialii Loteriei Virginia. Extragerea din 3 august, care a adus acest noroc, a avut numerele câștigătoare 25-35-36-41-59, iar numărul Cash Ball a fost 2. Tatăl a folosit opțiunea Easy Pick, permițând computerului să aleagă aleatoriu numerele câștigătoare.

Cu banii câștigați, Aaron și soția sa își propun să-și cumpere o casă, marcând un nou început în viața lor de familie. „A fost cea mai bună metodă de a-l scoate din subsolul meu”, a glumit tatăl lui Aaron, mulțumit că le-a putut oferi acest start financiar solid.