MENIU

CEL MAI BUN smartphone pe care să dai banii

FOTO Playtech

Cel mai bun smartphone pentru octombrie pe care îl poți alege poate fi de la Samsung, LG sau Apple, în funcție de ce buget ai. Iată lista celor care merită acum o investiție.

Cel mai bun smartphone pentru octombrie ar putea fi un Nexus 5 sau un iPhone 6, depinde câți bani vrei să cheltui. Fie că este vorba despre sectorul high-end sau despre cel low-end, avem parte de noi modele lunar, modele care duc la o competiție și mai acerbă ceea ce e bine pentru utilizatori, că scad prețurile. Care sunt însă liderii acestor două categorii? În următoarele rânduri vă com prezenta șase dintre cele mai bune smartphone-uri care oferă cele mai bune performanțe în categoriile lor.

Nokia Lumia 925 este atât pentru pasionații Windows Phone, cât și pentru cei interesați să facă poze excelente chiar și în condiții de luminozitate slabă. Lumia 925 este cel mai bun smartphone cu Windows Phone 8.1. Telefonul are 1GB de memorie RAM, 16GB spațiu de stocare și un procesor dual-core Snapdragon S4 de 1,5GHz. Ecranul de 4,5 inci are o rezoluție HD (1.280 x 768 pixeli), iar camera de 8 megapixeli garantează o calitate foarte bună a fotografiilor. Preț: 1.239 lei.

Descoperă la Playtech lista completă cu cele mai bune smartphone-uri