MENIU

Cel mai bine păzit secret de frumuseţe al femeilor din ţările nordice. Ce le face să aibă un ten impecabil

Te-ai întrebat vreodată cum de femeile care trăiesc în țările nordice au tenul atât de frumos, aproape perfect? Astăzi, deslușim împreună câteva dintre secretele lor, la care apelează în fiecare zi pentru a arăta cât mai bine.

Unul dintre trucuri este hidratarea: aceste femei beau foarte multă apă bogată în minerale, dar o folosesc și la dușurile faciale pe care le fac în fiecare zi. Utilizează apă minerală rece, pe care o vei pulveriza de 20 de ori de ten. Aceasta ajută la reglarea circulației sângelui și curăță porii.

Protecția împotriva razelor solare. Fie vară, fie iarnă, folosește o cremă cu factor de protecție solară. Dacă în sezonul cald poți alege o loțiune cu un grad mai mare de protecție (30+ sau 50+), iarna caută acele produse care au factor de 10+ sau 15+.

Renunță la curățarea agresivă a tenului. Pielea agresată, roșie, nu reprezintă idealul niciunei femei. Mai bine apelezi la o demachiere și o curățare blândă a tenului. Pentru rezultate vizibile, nu trebuie să te abați niciodată de la acest ritual: seara și dimineața, curăță fața cu un produs potrivit tipului tău de piele.