MENIU

Cel mai bătrân agent imobiliar are 99 de ani. "La 8 dimineaţa sunt la birou"

Agentul de 100 de ani

Agentul imobiliar Stewart Wade se trezeşte la şase dimineaţa, face sport şi apoi merge la muncă, în jurul orei 8. Wade are "doar" 50 de experienţă în domeniu, pentru că s-a apucat târziu de imobiliare.

Wade, angajat al firmei imobiliare Coldwell Banker inca din 1999, spune ca inca mai lucreaza circa 20 de ore pe saptamana, deoarece este pasionat de meseria sa.

"M-am gandit sa ma retrag, dar ce as face apoi?", spune batranul. "Imi plac imobiliarele si imi este greu sa renunt la domeniul meu de suflet".

A trecut mult timp de cand Wade a avut primul sau loc de munca, in liceu, activand in cadrul unei farmacii. La acea vreme, explica Wade, nu aveai nevoie de o diploma, pentru a fi farmacist - ci era necesar doar sa lucrezi sub "aripa" unui farmacist mai experimentat, pentru a obtine certificarea.

Acest lucru se intampla in anii '30 si Wade a descoperit "virusul imobiliarelor" la sfarsitul anilor '60. A stiut imediat ca asta isi doreste sa faca. "E vorba de oamenii pe care ii intalnesti si faptul ca interactionezi cu ei", explica batranul Wade. "40 de ani mai tarziu, te duci la magazin si cineva te trage de maneca, spunandu-ti: "Dumneata i-ai vandut casa tatalui meu!"

In prezent, Wade estimeaza ca isi petrece 90% din timp lucrand nu foarte des pe teren, ci de acasa (Waimanalo, Hawaii). Mai multe pe Manager.ro.

Mai multe articole despre:
null