MENIU

Cei patru frați bătuți cu bestialitate de propriul tată pentru că ar fi spart un geam au ajuns în grija autorităților

Cei patru frați bătuți cu bestialitate de propriul tată pentru că ar fi spart un geam au ajuns în grija autorităților

Cei patru frați care au fost bătuți cu bestialitate de propriul tată pentru că ar fi spart un geam au ajuns în grija autorităților. Copiii, toți cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani, au ajuns la spital după ce au fost salvați de vecini. Tatăl s-a năpustit asupra lor cu un par. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional. 

Cei patru micuți bătuţi cu un par de tatăl lor au fost preluaţi, în cele din urmă, de Protecţia Copilului. Individul de 40 de ani s-a înfuriat după ce a văzut geamul unei uși spart. Speriați, frații au fugit și au cerut ajutorul vecinilor. Oamenii au discutat la rândul lor cu educatoarea micuților, iar aceasta a sunat la poliție. Tatăl consideră că nu este chiar așa de grav ce a făcut.

„Au stricat o ușă de termopane și m-am supărat. Asta este. Băusem două beri. Dracul când pune coada are putere. Acum îmi pare rău, dar asta este. Copilul trebuie să aibă și oleacă de frică de părinți”, a spus tatăl.

Daniela Azamfirei - directoare școala gimnazială nr. 1 Mileanca: „Da, mai ales cel mic, ala era speriat, era sub o patură. Aveau lovituri, la picioare, membre, in general membre. Doar fetita avea la cap, era lovita la cap, partea stanga. Nici noi nu ne explicăm. Noi stiam ca ii creste singur, el a fost monitorizat si printr-un proiect 3 ani de zile”.

Oamenii spun că nu se așteptau ca tatăl să facă așa ceva pentru că niciodată nu a fost violent cu cei mici. Acesta își creștea singur copiii după ce mama i-a abandonat. Cei mici însă au rămas marcați în urma evenimentului.

„Îi părea rău de ce făcuse, dar regretele sunt târzii. În general nu este o persoană agresivă, nu este un om care creează probleme”, a spus primarul localității.

„Este vorba despre un tată singur care se ocupă de creșterea, îngrijirea și educarea lor, însă din păcate s-a ajuns la această situație de abuz care nu poate fi tolerată și cu siguranță copiii nu vor fi reintegrați în mediul familial pe termen scurt și mediu”, a spus Felicia Mihai, inspector social.

Caz șocant în Botoșani: Copii bătuți cu bestialitate de tatăl lor. Micuții au fost salvați de vecini

Mai multe articole despre:
frati batuti tata