MENIU

Ceaușescu culturist, videoclipul care face furori pe internet. Mușchii „virtuali” ai fostului dictator au deschis discuții aprinse

Ceaușescu culturist, videoclipul care face furori pe internet

Imagini de senzație fac înconjurul internetului. Pe rețelele sociale circulă un filmuleț în care se poate observă cum ar fi arătat Nicolae Ceaușescu dacă ar fi fost culturist. Videoclipul a fost realizat cu ajutorul inteligenței artificiale și a stârnit reacții în lanț din partea internauților. 

Într-o eră digitală în continuă expansiune, inteligența artificială (IA) ne oferă oportunități incredibile de a explora creativitatea și imaginația. Recent, un filmuleț inedit a captat atenția utilizatorilor de pe rețelele sociale, stârnind un val de reacții amuzante și curiozitate. Este vorba despre o recreație virtuală a fostului dictator român Nicolae Ceaușescu, imaginat ca un culturist.

Videoclipul a fost creat prin intermediul unor algoritmi avansați de IA care au analizat imagini istorice ale lui Ceaușescu și au aplicat tehnici de deep learning pentru a genera o versiune "musculară" a acestuia. Rezultatul este o imagine surprinzătoare care combină trăsăturile distinctive ale liderului comunist cu un corp bine definit și tonifiat, specific culturismului.

Odată ce videoclipul a început să circule, internauții nu s-au putut abține să își exprime opiniile. În timp ce unii au comentat strict impresia artistică, mulți au deschis discuții despre traiul în perioada comunismului.

„multi rad și videoclipul e făcut la misto. Dar în anul de grație 2024 avem niste candidați imbecili, de evul mediu, la prezidențiale.”

„Ce a facut nea nicu astia,nu au timp sa repare,nu e vorba de zugravit”

„Radem glumim dar el a fost un om care și a iubit țara ! Cei ce au venit după revoluție au vând și badjocorit țara !!”

Încă o dronă detectată deasupra Mării Negre, în această dimineață. Armata a ridicat patru avioane de la sol