MENIU

Ceartă online între soţii Godină pe tema protestelor. Cine a câştigat disputa de pe Facebook

Ceartă online între soţii Godină pe tema protestelor. Cine a câştigat disputa de pe Facebook

Deja celebrul poliţist de la Rutieră, Marian Godină, a primit un perdaf. Pe Internet. Chiar de la soţia sa. Cei doi s-au luat de la protestele faţă de modificarea Codului Penal. Omul în uniformă de la Rutieră a postat un mesaj în care atrăgea atenţia că traversarea fără întrerupere a unei treceri de pietoni ca formă de protest afectează prea mult traficul. Partenera sa de viaţă i-a răspuns prompt, tăios şi amuzant. Dacă vă întrebaţi cine a câştigat disputa de pe Facebook, vă spun doar că poliţistul a recunoscut singur, în scris, că nu va mai avea parte de mâncare gătită acasă. 

Manifestarea de miercuri din Brașov în care mai multe treceri de pietoni au fost blocate de către protestatarii revoltaţi de adoptarea modificărilor la Codul Penal a fost criticată de Marian Godină pe Facebook:

"Am niște întrebări și din ele se va deduce și părerea mea despre astfel de proteste: Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic? Dacă unuia nu îi pasă de proteste și îi place noul Cod Penal sau nici măcar nu îl interesează, de ce trebuie să ia parte împotriva voinței lui la acest protest și să stea blocat în mașină? Oare astfel de manifestări nu creează adversități chiar și între oameni cu aceleași opinii?"

Printre multe alte comentarii și soția polițistului a reacționat la postarea sa: 

"În mod normal îți dau dreptate, însă această postare parcă ai scris-o pe "genunche". Care este diferența dintre a protesta prin marşuri pe bulevarde şi a protesta pe trecerea de pietoni? Acelaşi ambuteiaj se creează. Când protestam pe bulevard şi trecea o ambulanță, oamenii se retrăgeau pentru a-i face loc. Sigur la fel s-ar fi întâmplat şi ieri dacă era nevoie. Argumentele folosite de tine par scoase din tolba lui Gâdea"

Totul se încheie cu concluzia trasă de Marian Godină: "Am înțeles, o să mănânc fast-food săptămâna asta". 

Mai multe articole despre:
poliţist online Facebook soţi Marian Godina