MENIU

Ceaiul care te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. E mai puțin cunoscut, dar promite slăbire

Ceaiul care te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. E mai puțin cunoscut, dar promite slăbire

Ceaiul care te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus este mai puțin cunoscut în România. Cu toate acestea, efectele sale asupra metabolismului nu sunt deloc de neglijat. Citește mai departe pentru a afla despre ce este vorba și care sunt beneficiile sale.

Deși este adevărat că fructele de acai sunt bogate în antioxidanți, cercetările privind eficacitatea lor în pierderea în greutate sunt încă puțin insuficiente. Cu toate acestea, poți folosi fructul minune pentru a te apropia de obiectivele pe care le ai.

Ceaiul care te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus

Boabele de acai sunt fructe ale palmierului de acai, originare din America de Sud și America Centrală. Acai a fost folosit de foarte mulți ani datorită numeroasele sale beneficii pentru sănătate. A devenit popular în Statele Unite când Oprah Winfrey care a susținut că te poate ajuta să slăbești.

Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă de conservare a fructelor

Există multe afirmații de la experți în sănătate despre utilizarea ceaiului de acai pentru a pierde în greutate. Cu toate acestea, nu există suficiente dovezi care să demonstreze acest lucru. Doar un studiu de la UCLA School of Medicine a constatat că suplimentele de acai ajută la reducerea probabilității de diabet, hipertensiune arterială și colesterol.

Deoarece aceste afecțiuni sunt adesea asociate cu obezitatea, de aici s-a tras concluzia că ceaiul de acai te poate ajuta să pierzi în greutate. În caz contrar, nu există dovezi care să demonstreze că arde grăsimile sau provoacă pierderea în greutate în orice alt mod.

Cum poți integra fructele de acai în dieta ta

Chiar dacă acai nu te ajută în mod direct să slăbești, conține mulți antioxidanți care sunt buni pentru organismul tău.

Ai grijă la cantitățile consumate

Doar pentru că este sănătos nu înseamnă că ar trebui să mănânci un castron de plin cu fructe de acai. Mănâncă o porție obișnuită sau include aceste fructe în gustările tale preferate. Le poți combina cu alte fructe de pădure sau iaurt pentru ca gustarea să aibă un gust și mai delicios.

Trucuri care te pot ajuta să scapi de gustul amar al vinetelor. Sigur îți vor folosi

Nu combina fructele de acai cu topping-uri cu zahăr adăugat

Nu pune prea multe topping-uri pe fructele de acai, în încercarea de a crea o gustare aspectuoasă. Nucile, nuca de cocos și granola sunt toppinguri sănătoase, dar au și multe calorii. Ar trebui să folosești doar unul sau două toppinguri.

În ceea ce privește îndulcitorii, nu consuma prea des zaharurile artificiale. În schimb, poți folosi miere pentru a-ți îndulci bolul în care ai introdus fructe de acai.

Citește continuarea aici

De ce recomandă specialiștii să consumi cafea în timpul verii. Care sunt beneficiile sale în sezonul cald

Mai multe articole despre:
ceai slabit