MENIU

Cea mai ghinionistă reporteră? Cum a reacţionat, în direct: "Tocmai am fost muşcată" - VIDEO VIRAL

O reporteră a postului de televiziune Channel 9 din Australia poate candida la titlul de "cel mai ghinionist reporter al anului". După ce o ţigară a fost stinsă pe ea de o condamnată, la ieşirea din tribunal şi după ce proprietarul unei case în care avea loc o razie a aruncat cu o găleată de apă peste ea, în direct, tânăra a avut parte de un nou incident.

Alex Bernhardt nu şi-a putut stăpâni reacţia atunci când o furnică Myrmecia a muşcat-o, în timpul unei filmări. Reportera TV a izbucnit, începând să înjure, iar reacţia sa a devenit virală pe internet, conform Couriermail.com.au.

Pe coastele estice ale Australiei trăiește o furnică ce poartă numele științific de Myrmecia pyriformis. Denumită popular ''furnica bulldog'', insecta este capabilă să omoare un om adult, fapt pentru care este considerată pe site-ul www.guinnessworldrecords.com drept ''cea mai periculoasă furnică din lume'', informa Agerpres.

Și-a căpătat porecla de ''bulldog'' din cauza ferocității cu care atacă victimele, care sunt, simultan, și mușcate, înțepate și injectate cu venin. Mai mult, în timpul aceluiași atac, furnica este capabilă să înțepe de mai multe ori, în succesiuni rapide, cantitatea de venin ce intră în sângele victimei crescând cu fiecare împunsătură.