MENIU

Cea mai bună rețetă de Salată de Boeuf. Ingredientul care o face specială. Va rezista mai multe zile în frigider, fără să se oxideze

Cea mai bună rețetă de Salată de Boeuf. Ingredientul care o face specială și să reziste mai multe zile în frigider, fără să se oxideze.

Salata de Boeuf, rețetă cu maioneză gata preparată

Rețeta clasică se prepară din legume fierte și tocate în cubulețe, amestecate cu carne de vită și maioneză. Legumele sunt cele clasice: cartofi, morcovi, țelină, mazăre. Iar la acestea se adaugă și castraveți murați pentru un contrast de gusturi.

Acestea sunt ingredientele de bază, dar se pot folosi și multe alte ingrediente la decorul salatei. Printre acestea se numără gogoșarii murați, măslinele, ouăle fierte și verdeață.

Vom folosi maioneză gata preparată, pe care o găsiți în magazine și care este vegetală, în plus, nu este la fel de ușor perisabilă precum cea pregătită acasă, cu gălbenuș de ouă. Astfel, veți putea păstra salata mai multe zile în frigider fără ca aceast a să se oxideze.

Cum prepari salată de boeuf

Fierbe carnea de vită până când începe să se pătrundă și îndepărtează spuma care se formează la suprafață. După ce ai îndepărtat spuma, adaugă morcovii și țelina. Lasă-i să fiarbă împreună cu carne până când se pătrund. Spre final de fierbere adaugă și boabele de mazăre. Apoi scurge supa și lasă carnea și legumele să se răcească. Supa o poți folosi la alte preparate.

După răcire, toacă morcovii și țelina în cuburi, la fel și carnea. Pune-le într-un bol încăpător și adaugă mazărea.

Când și cartofii sunt bine fierți și se pătrund la testul cu furculița, scurge-i și trece-i prin apă rece. Curăță-i și toacă-i în cuburi. Adaugă-i și pe aceștia în bolul cu ingrediente. Toacă și castraveții murați tot în cuburi, dar scurge-i bine de lichid înainte de a-i adăuga în salată.

Mai multe articole despre:
salata de Boeuf retete culinare mancare