MENIU

Cea mai bună iubită din tot zodiacul

Cea mai bună iubită din tot zodiacul

"Ştii că iubeşti atunci când nu vrei să mai adormi, pentru că realitatea este mai bună decât orice vis", spunea celebrul scriitor american Theodor Seuss Geisel.

Ce ai spune dacă ai afla că astrele s-au aliniat atât de bine pentru una dintre cele 12 reprezentante ale zodiacului, astfel încât aceasta este singura care, datorită calităţilor ei, este capabilă de o iubire perfectă. Tocmai de aceea este cea mai bună iubită din tot zodiacul, iar bărbatul care îi este alături este un norocos, pentru că iubite ca ea sunt o raritate.
Nativa din Scorpion, cea mai bună iubită din zodiac

Nativele din Scorpion sunt semne fixe de apă, însă foarte pasionale, misterioase și secretoase, care ştiu să dozeze perfect calmul cu neliniştea. O combinaţie perfectă de calităţi şi defecte care le face să-şi pună toată viaţa în mâinile celui de care sunt îndrăgostite. Chiar dacă fac acest lucru, tot ele sunt cele care deţin controlul în relaţie.

Fiind un semn de apă, Scorpionul iubeşte experienţele noi. Tocmai de aceea, în general, Scorpionilor nu le este bine lângă aceeaşi persoană prea mult timp. Totul se schimbă atunci când nativa din Scorpion îşi găseşte adevărata dragoste. Pasiunea, misterul și dorinţa constantă de a descoperi lucruri noi sunt calităţi pe care femeia-Scorpion le va exploata inconştient în relaţia cu bărbatul vieţii ei. Ştie să-şi exprime emoţiile foarte bine, iar când face asta, bărbatul de lângă ea este cel mai fericit.

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop zodie iubita