MENIU

Cea mai bună investiție pe care a făcut-o un ȘOFER român în propriul autoturism? “Recomand oricui”

Un șofer român a dezvăluit care este cea mai bună investiție pe care a făcut-o în mașina proprie. Spune că acest procedeu prelungește viața vehiculului. Pe o platformă social media, acesta a dezvăluit că investiția sa poate prelungi durata de funcționare a vehiculului.

”Ce bani ați investit în mașină și au meritat 100%? Poate un anumit tip de ulei, motorină premium, vreun aditiv, un set de covorașe sau vreo navigație aftermarket? Sunt curios cu ce vă lăudați“, a scris acesta pe Reddit, potrivit soferidinromania.ro.

Postarea conaționalului nostru a stârnit sute de reacții și discuții. În general, răspunsurile au mers pe elementele de bază. Vorbim aici de tot ce ține de întreținerea periodică a mașinii. Au fost și unele răspunsuri diferite. De exemplu, un alt șofer spune că a investit într-un lucru menit să prelungească durata de viață a autoturismului. Metoda la care a apelat, spune el, elimină riscul apariției ruginii. Mulți șoferi numesc rugina drept ”cancerul” oricărui autoturism.

Văd că nimeni nu a menționat asta, dar o investiție fantastic de bună. Vorbesc despre ceruirea podelei și a brațelor de suspensie anual sau la 2 ani. Adio rugină la praguri, aripi și brațe. Recomand oricui vrea să țină mașina mult timp”, a explicat soferul român.

Mai multe articole despre:
investitie masina proprie ce cumperi bani