MENIU

Ce zodii au şanse să îşi găsească marea dragoste în această primăvară

Ce zodii au şanse să îşi găsească marea dragoste în această primăvară

Iată care sunt zodiile care au toate şansele să trăiască iubirea la intensitate maximă în această primăvară:

Taur - Luna martie este o lună importantă în plan sentimental pentru nativii din Taur. Se pot îndrăgosti, se pot anunţa logodne. Astrele sunt favorabile unui noi început, iar persoanele singure au şanse mari să cunoască pe cineva care să le schimbe destinul. Lăsaţi-va purtaţi de sentimente şi acţionaţi cum vă spune instinctul.

Rac -Începutul primăverii îi face pe nativii din Rac să fie plini de emoţie. Persoanele care se află într-o relaţie au dorinţa de a rezone cu persoana iubită, iar cele singure sunt în căutarea partenerului ideal. Au mari şanse să îl găsească în această primăvară, atâta vreme cât sunt deschise şi dornice să experimenteze ceva nou.

Leu – Deşi sunt destul de pretenţioase şi greu de mulţumit, nativele din zodia Leu au toate şansele să fie seduse şi cucerite în această primăvară: se pot îndrăgosti în luna martie, însă nu de acel "Făt-Frumos" la care visează, ci de un bărbat care ar putea reprezenta o continuă provocare. Nativele aflate deja într-un cuplu au o relaţie bună cu partenerul.

Balanţa – Nativele din această zodie au parte de multă dragoste, domeniul sentimental este bine susţinut. Atâta vreme cât se lasă purtate de val, pot trăi nişte emoţii intense, unice.

Scorpion- Se activează casa dragostei, aşa că nativele din această zodie au parte de o primăvară plină de iubire. Cuplurile deja existente îşi îmbunătăţesc relaţiile, îşi dedică mai mult timp unul altuia, iar persoanele singure sunt dispuse să se lase ghidate de ceea ce le spune inima.

Capricorn - Nativii din Capricorn pot experimenta senzaţia de fluturaşi în stomac în această primăvară. Se pot îndrăgosti nebuneşte, un partener- surpriză poate să apară la un drum scurt.

Vărsător - Şi Vărsătorii au parte de o primăvară caracterizată de iubire şi armonie. Se pot îndrăgosti, au dispoziţie să iubească.

Sursa: perfecte.ro

Mai multe articole despre:
dragoste cuplu horoscop zodii