MENIU

Ce zodii au şanse mari să se despartă de partener primăvară asta

Ce zodii au şanse mari să se despartă de partener primăvară asta

Ce zodii au sanse mari sa se desparta de partener primavara asta? Iată răspunsul mai jos!

Berbec – În luna martie, dacă sunt într-o relaţie care nu mai funcţionează cum trebuie, pot avea loc despăriţiri, separări. Este important să nu insiste asupra unor relaţii în care nu se mai simt fericiţi. Trebuie acţionat acum, pentru mai multă linişte în viitor. Poate fi o perioada dureroasă, însă doar aşa vei obţine acea linişte pe care o doreşti atât de mult.

Gemeni – Relaţia cu partenerul nu este una tocmai bună, au loc nişte evenimente care testează relaţia. Cine trece cu bine peste acest hop important, îşi poate consolida relaţia, însă sunt şanse mari să se producă o ruptură în această primăvară. Aveţi parte de o lună martie tensionată, în care se va decide viitorul vostru sentimental.

PROMOTIE MARE eMAG. CONSULTATI OFERTA AICI

Fecioara – Nativii din această zodie ar trebui să cântărească bine lucrurile dacă sunt într-o relaţie; pot închide un capitol şi începe un altul. Dacă frustrările şi nemulţumirile sunt mai multe decât gesturile de tandreţe şi afecţiune, atunci ar trebui să ia o decizie şi să se gândească bine dacă mai merită să lupte pentru această relaţie.

Săgetător – Nativii din această zodie au probleme cu partenerii, însă acestea ar putea fi rezolvate prin comunicare. Doar acolo unde neînţelegerile sunt grave pot avea loc despărţiri.

Peşti – Există răni care trebuie vindicate, atenţie la parteneriatele care nu vă fac bine, ca să nu suferiţi mai mult mai târziu. Astrele nu exclud posibile despărţiri în această perioada pentru nativii din Peşti.

Sursa: perfecte.ro

Mai multe articole despre:
despărţire cuplu horoscop