MENIU

Ce trebuie să ai neapărat în bagaj atunci când mergi în vacanță. Obiectul indispensabil care NU trebuie să lipsească niciodată

Ce trebuie să ai neapărat în bagaj atunci când mergi în vacanță. Obiectul indispensabil care NU trebuie să lipsească niciodată.

Produsele de igienă personală

Când îți faci bagajul, nu uita de produsele de igienă personală, de la cele comune precum pastă și periuță de dinți, ață dentară și deodorant, la produsele de îngrijire a pielii.. Încearcă să îți păstrezi rutina de acasă privind ângrijirea personala a pielii. 

Trusa medicala

Medicamente: analgezice (pentru migrene), medicamente pentru răceală, spray sau cremă antiinsecte, cremă antibiotică, gel antireumatic, cremă pentru sau după plajă, anticoncepţionale, prezervative, medicamente prescrise (dacă suferi de vreo boală), plasturi, dezinfectant.

Acte necesare

Bani şi documente: carte de identitate, paşaport, vize, permis de conducere, talon, asigurare autovehicul, bani lichizi, carduri de credit sau de debit, biletele de călătorie, vouchere, itinerariul, rezervările la hotel, copii ale tuturor documentelor (pentru cazul în care le pierzi sau îţi sunt furate), o copie a listei de bagaje (utilă în cazul în care ţi se pierde bagajul), adresa şi numărul de telefon ale ambasadei României în ţara în care călătoreşti.

Artilocle media

Articole de media: telefon mobil, încărcător pentru telefon, aparat foto, card de memorie, MP3 player, căşti, baterii, acumulator, încărcător, dicţionar, hârtie, pix, hărţi şi instrucţiuni de drum, aparat GPS. Diverse: briceag, brichetă, lanternă, binoclu, ochelari de soare, ochelari de înot, superglue, cărţi de joc, umbrelă, trusă de cusut, ac de siguranță.

De ce nu trebuie să porți șosete negre în timpul zborului. Lucruri mai puțin știute despre călătoria cu avionul

Sursa Libertatea

Mai multe articole despre:
bagaj vacanta obiect travel