MENIU

Ce trebuie să afli despre mure înainte să le consumi. Care sunt beneficiile lor pentru organism

Ce trebuie să afli despre mure înainte să le consumi. Care sunt beneficiile lor pentru organism

Murele sunt fructe de pădure care sunt pe rafturile magazinele alimentare și în piețe în lunile de primăvară, vară și începutul toamnei. Deși sigur cunoști beneficiile pentru sănătate ale fructelor de pădure, este posibil să ai mai puține informații despre beneficiile murelor. Vezi ce trebuie să afli despre mure înainte să le consumi.

Potrivit specialiștilor consumul murelor poate ajuta la reducerea riscului unor afecțiuni ale inimii. Aceste fructe conțin fibre, vitamine și minerale care le transformă într-un adjuvant pentru sănătate.

Ce trebuie să afli despre mure înainte să le consumi

Murele au un gust delicios și un aspect care te îmbie să le incluzi în dieta ta. Acestea sunt versale și se pot integra foarte ușor în deserturi sau chiar în băuturi ce ajută în procesul de slăbire.

Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparat

Vitamina C

Murele sunt bogate în vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar și la menținerea unui aspect sănătos al pielii. Aceste fructe au, de asemenea, un conținut ridicat de mangan, care funcționează pentru a menține oasele puternice și sănătoase.

Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bine

Antioxidanți

Fructele de pădure, inclusiv murele, sunt bogate în antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi. Murele, în special, conțin antocianine, care au proprietăți antioxidante, antimicrobiene și antiinflamatorii. Acestea oferă protecție împotriva bolilor precum diabetul și cancerul și au capacitatea de a proteja împotriva daunelor radicalilor liberi.

Citește continuarea aici

Nu mai arunca cojile de la ceapă și usturoi. Cum le poți folosi în mâncare

Mai multe articole despre:
mure beneficii