MENIU

Ce sunt Numerele Maestre și cum se calculează. De ce sunt speciale persoanele care au aceste numere de destin

Ce sunt Numerele Maestre și cum se calculează. Ce spune numerologia, de ce sunt speciale perdoanele care au aceste numere de destin.

Cum se calculează numărul destinului

Pentru a afla ce tip de traseu veți avea în viață, adunați ziua, luna și anul nașterii și reduceți totalul la un număr cuprins între 1 și 9, cu excepția numerelor 11 respectiv 22, care sunt numere maestre, acestea nu se vor reduce la o cifră.
Exemplu 1: ziua 21 + luna 01 + anul 1980 = 2+1+0+1+1+9+8+0= 22
Acest număr fiind unul maestru nu se va reduce la o singură cifră. În acest caz, drumul vieții este reprezentat de numărul 22.
Exemplu 2: ziua 31 + luna 03 + anul 1978 = 3+1+0+3+1+9+7+5= 32
3+ 2 = 5
În acest caz numărul destinului este reprezentat de cifra 5.

Ce înseamnă când te uiți frecvent la aceeași ora fixă pe ceas. Ce spune numerologia

Destin 11

" Viață inspirată care cunoaște puterea de a stăpânii desăvârșirea"
Acest număr de destin, 11, este unul dintre numerele maestre și favorizează împlinirea realizărilor ambițioase și originale. Simbolizează inteligența și inspirația. Acest destin nu este unul ușor de trăit, fiind un număr maestru, vibrațiile sunt puternice și nu suportă limitări sau restricții.

Uneori poate să aducă o reușită răsunătoare urmată de o prăbușire care obligă la un nou început. Acești nativi ce dețin numărul 11 au nevoie de un caracter foarte puternic și o voință mare. Nativul trebuie să-și înfrâneze nerăbdarea și nervozitatea pentru parcurgerea drumului în viață.

Destinul 22

"Viață de împliniri importante"
Acest drum al vieții, reprezentat de numărul maestru 22, favorizează proiectele la nivel înalt, care interesează o colectivitate, o țară sau chiar întreaga lume. Multe dintre persoanele importante sau liderii cunoscuți au un destin 22. Dacă nu sunt mereu lideri, aceștia au scopul de a se dedica celor ce au nevoie de ajutorul lor.

Acest destin simbolizează inteligența superioară și interesul universal. Cei care dețin acest număr al destinului nu prea mai au loc pentru viața personală și cotidiană, destinul lor fiind să se dedice în întregime comunității din care fac parte. La baza acestui număr există o puternică dorință de a înfăptui ceva concret și în folosul semenilor.

Calitățile necesare pentru asumarea acestui destin sunt în principal dragostea față de oameni, posibilitatea de a duce la bun sfârșit proiecte de mare anvergură, puterea de a realiza ambiții, are nevoie deci de calități excepționale. (În majoritatea cazurilor luați în calcul destinul 4 în loc de 22, deoarece acesta din urmă presupune ființe cu adevărat excepționale.)

Citește continuarea pe Almanah Online

 

Mai multe articole despre:
numere maestre numerologie astrologie astre bizar