MENIU

Ce spune forma buricului despre sănătatea ta. Ar trebui să consulţi un medic urgent dacă îl ai aşa

Dacă buricul tău are una dintre aceste forme, trebuie să ai grijă să nu devină mai mare. În cazul în care se mărește, acesta ar putea fi primul semn al herniei.

1. Forma mică și umflată:

Dacă ai această formă, înseamnă că ești mai vulnerabil la viruși și gripă. Drept urmare, este foarte important să începi să consumi mai multe alimente și băuturi care să îți întărească sistemul imunitar.

2. Buricul ascuns:

Persoanele care au această formă a ombilicului sunt mai predispuse la dezvoltarea unor probleme digestive. De asemenea, persoanele cu acest tip de buric suferă, cel mai adesea, de obezistate. Mai mult decât atât, spre deosebire de ceilalți indivizi, cei care au această formă au șanse mai mari să devină depresivi.

3. Forma unei migdale:

Această formă indică probleme musculare și dureri osoase. Dacă îl ai, este posibil, de asemenea, să fii mai expus migrenelor severe și, mai mult decât atât, buricul care are această construcție poate fi un semn al oaselor fragile.

4. Forma literei „U”:

Dacă ai această formă a ombilicului, înseamnă că ești predispus la boli de piele și de rinichi. În plus, defectele congenitale pot fi cauzate de această formă a buricului.

În cazul în care ceva ciudat s-a întâmplat cu forma buricului tău, este recomandat să vizitezi medicul. Dacă există nereguli în acest sens, este foarte important să localizezi problema din timp. Mai mult decât atât, orice problemă de sănătate are mult mai mult șanse de a fi vindecată atunci când este tratată la timp.

Sursă: sanatatea.ro

Mai multe articole despre:
sănătate boli buric forma buric